After Work : Spelkväll & Vernissage med konst av Carl-Otto Candow och Inger Jacobsen

Spara i din kalender
Arbetsledare, assistansberättigad eller assistent? Alla är välkomna till höstens bästa sitta-inne-kväll onsdag den 17 oktober när kontoret förvandlas till konstgalleri och spelhåla. Vi plockar fram brädspelen, kortspelen och laddar Playstation 4. Kom med och sök den försvunna diamanten, ta ett parti hederlig poker, lös en mordgåta, spela gamla fina "Finns i sjön", dra järnväg med "Ticket to Ride", hitta de rätta orden i "Wow" eller slå ut din assistent i "Fia med knuff". Eller varför inte prova vårt eget spel "Vad duktig du är"?
Bild på en person som spelar tv-spel med två figurer ur Star Wars

GIL:arna som ställer ut sin konst heter Carl-Otto Candow och Inger Jacobsen. Ingers konst kan man se på Galleri M, Olivedalsgatan 10 i Göteborg. Galleriet är tillgängligt för rullstol (saknar dock toalett) och har öppet onsdag & lördag kl 13-17. Mer om galleriet här.

Vill du ta med ett eget favoritspel som du inte är alltför rädd om så kan du väl göra det. Vi bjuder på pizza och flera olika dryckesalternativ.

När Onsdag 17 oktober kl 17:00-19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30 B
Vem Vuxna assistansberättigade i GIL. I höst gör vi också ett försök att öppna upp för våra assistenter – med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går i första hand till våra assistansberättigade.
Anmälan Senast onsdag 10 oktober till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

PS. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan. Har du någon form av allergi eller önskar vegetarisk mat skriv det i din anmälan, så att vi kan se till att du får vad du vill ha.

På våra After Works träffas assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart. Varje After Work har olika teman och inträffar alltid på en onsdag, om inget annat anges! Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se

 

Information

 • Datum
  2018-10-17
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Öppen för alla
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2018-10-10
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige