Nästa Näst : Det där med semestrar …

Spara i din kalender
Onsdag 11 mars träffas vi i nätverket NÄST. Vi bjuder på en enklare middag och samlas runt frågor som behöver tid och kärlek, den här gången ger vi oss in i Arbetsledarhandboken med fokus på semestrar. Vår HR-specialist Malin Tidstrand hjälper oss att bena i ledigheter och andra frågor som kan dyka upp.
Bild på grässtrån med droppar

Nytt för denna gång är att nätverket som tidigare bara var för anhöriga arbetsledare nu öppnar upp sig och blir för fler. NÄSTAN (NÄtverket för STällföreträdande arbetsledare ANhöriga) blir alltså bara NÄST från nu. Ett nätverk för ställföreträdande arbetsledare!

I NÄST träffas ställföreträdande arbetsledare som längtar efter att både ge och få styrka genom samvaro och kontakt med andra i samma eller liknande situation.

Vi tänker att bra arbetsledare ger bra assistenter, vilket ju i sin tur leder till ett bra liv för våra anhöriga assistansberättigade. Viktigt att poängtera är att vi inte söker gemenskap genom att beklaga oss över omständigheter eller skapa någon form av gnällforum. Vi tänker att vi kan utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in intressanta föreläsare, tipsa varandra, dela erfarenheter med varandra och fika.

Malin Tidstrand är med och hjälper oss att bena ut vad som är vad

När Onsdag 11 mars kl 17.30-20.00
Var GIL, Mölndalsvägen 30 B i Göteborg
Anmälan i formuläret nedan eller direkt till lena.svensk@gil.se senast måndag den 9 mars kl 16:00. Lena besvarar även dina frågor om du har några. Vi bjuder på något varmt att äta.  Ingen ekonomisk ersättning utgår från GIL.

Hjärtligt välkommen!
Lena, GIL-stöd och ställföreträdande arbetsledare

Information

 • Datum
  2020-03-11
 • Tid
  17:30 - 20:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2020-03-09
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige