Vi söker ny löneadministratör till göteborgskontoret

Nyhet

Vi behöver en ny medarbetare på heltid när nu en av våra löneadministratörer söker nya utmaningar. Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare med ”hjärtat på rätt ställe” och känner ett engagemang för mänskliga rättigheter och gillar människor lika mycket som siffror. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra människor, uppskattar humor och har nära till skratt. Du är mån om att hitta lösningar i såväl små som stora frågor och du har skinn på näsan när situationen så kräver. Vi hoppas att din plan är att komma till GIL för att du vill växa med oss.

Läs mer

GIL i Almedalen

Nyhet

Vi var fem - Anders (verksamhetsledare), Lena (GIL-stöd/samordnare), Mika (information), Caroline (rekrytering) och Ludvig (styrelsen) som for till Visby i år. Vårt mål var att ställa till med Almedalens bästa fest och skapa personliga kontakter med politiker och makthavare. Med tanke på hur lätt en blir vimmelkantig av de cirka 4000 evenemang en kan välja på under en politikervecka i Almedalen så koncentrerade vi oss på att bjuda in till vår fest CPcity 2.0 i Visby Glasbruk och dukade redan första dagen upp vår senaste kampanj brädspelet "Vad duktig du är" i ett blåsigt Visby.

Läs mer

Du som använt poolen!

Nyhet

Arbetsledare, ni har verkligen superkoll på att allt stämmer i alla assistenters tidrapporter. Men sen några månader har vi fått oroliga frågor från arbetsledare som har anlitat poolen och öppnat poolvikariernas tidrapporter och förvirrats när de ser att det ligger timmar som rör restidsersättning och milersättning. Sätt inte i halsen. Detta kontrolleras av Beatrice och Caroline i poolen. Det enda du som arbetsledare behöver ha koll på är att de tider och datum som assistenten har jobbat stämmer. Restidsersättning och milersättning ingår alltid i timavgiften för en poolvikarie och innebär alltså inga extra kostnader utöver den redan angivna. Har du några frågor eller funderingar kontakta Beatrice på 031-63 64 89 eller Caroline E på 031-63 21 72 eller skicka ett mail till rekrytering@gil.se.

Läs mer

Maj månads ekonomisk rapport blir sen

Nyhet

De ekonomiska rapporterna kommer att komma lite senare än vanligt i sommar på grund av semestrar, vilket innebär att maj månads rapport kommer först under vecka 30 (mellan den 24-28 juli). Juni månads rapport planeras komma när den ska men skulle eventuellt kunna bli lite sen och kommer då under vecka 33 (14-18 augusti).

Läs mer

Anna nytt GIL-stöd i Varberg

Nyhet

I början av juni slöt Anna Gustavsson upp på Helen Malmströms sida. Anna är redan ett känt ansikte för flera av oss eftersom hon funnits i kooperativet i flera år som ställföreträdare åt sin pojk som har sin assistans i GIL. Hon har även setts ta emot i receptionen på Varbergs Kurort när vi avnjutet julbord där. Så även om hon är ny i sin roll som GIL-stöd, är hon liksom gammal i gemet.

Läs mer

Sommartider på kontoret

Nyhet

Nu är hon här sommaren och semestrarna börjat plockas ut på kontoret. Det finns dock alltid någon att få tag på, någon som täcker upp för den sommarledige, och på kontoret har vi öppet precis som vanligt. Vill du veta hur just ditt GIL-stöd jobbar så ser du här hur de lagt sina semestrar i sommar.

Läs mer