Assistentbowling

Assistent, kom med och bowla i november. Vi bjuder på krubb, god dryck och varm gemenskap. Vi bowlar på Bruket i Varberg (6/11), på O'Learys i Uddevalla (7/11) och på Starbowling (FULLBOKAT!) i Göteborg. Eftersom platserna är begränsade gäller principen först till kvarn!
Bowlingklot och käglor

Vi tänker att alla växer och blir både glada och stolta i sin yrkesroll när vi träffas och lär känna varandra och gör något helt annat än vi brukar. Att det finns ett tävlingsmoment och att man kan slå en strike mot någon av oss på kontoret eller en kollega och flamsa lite är ju också gôtt . Precis som det faktum att både maten, drycken och ordet  är fritt. Det är ju också en bonus. Sen är det alltid skönt att få möjlighet att träffa kollegor och tjôta lite. Kan nästan inte bli bättre när november lagt sommaren långt bakom oss.

Varberg : Bowling på Bruket

När Onsdag 6 november. Samling kl 17:45 vid bowlingen
Var Bruket, Birger Svenssons väg 16E i Varberg
Äta Vi bjuder på mat, dryck och bowlande. Välj från menyn här.
Anmälan Krävs! Anmäl dig via anmälningsformuläret eller direkt till anna.gustavsson@gil.se
Begränsat antal platser 25 personer

Uddevalla : Bowling på O’Learys

När Torsdag 7  november. Samling kl 17:45 vid bowlingen
Var Olearys, Kungsgatan 6 i Uddevalla
Äta Vi bjuder på mat, dryck och bowlande. Menyn hittar du här.
Anmälan Krävs! Anmäl dig via anmälningsformuläret här eller direkt till helen.o@gil.se
Begränsat antal platser 25 personer

Fullsatt! Göteborg : Bowling på Starbowling

När Torsdag 14 november. Samling kl 17:45 vid bowlingen
Var Starbowling, Odinsgatan 8 i Göteborg
Äta Vi bjuder på mat, dryck och bowlande. Välj från menyn här.
Anmälan är stängd och eventet fullsatt.
Begränsat antal platser 50 personer

Observera att platserna är begränsade och att de går efter principen först till kvarn!
När din anmälan tagits emot så kommer du att få en kallelse med mer information. Maila respektive eventansvarig om du behöver ytligare information.

Relaterade poster

Nästa Nästan : Det där med semestrar …

Event

Onsdag 11 mars träffas vi i nätverket NÄSTAN igen. Vi bjuder på en enklare middag och samlas runt frågor som behöver tid och kärlek, den här gången ger vi oss in i Arbetsledarhandboken med fokus på semestrar. Vår HR-spelcialist Malin Tidstrand hjälper oss att bena i ledigheter och andra frågor som kan dyka upp.

Läs mer

AW : Påskpyssel & påskquizz

Event

Onsdagkvällen den 25 mars klär vi om kontoret i påskens alla smaker och färger. Vi äter påskmat och målar ägg och hoppas få se både påskkärringar och påskgubbar runt bordet. Kanske dyker påsktuppen upp på kontoret med några ägg under vingarna. Den som kommer får se!

Läs mer

Semlor i Göteborg och Uddevalla

Nyhet

Vi sätter på kaffe och te och bunkrar upp med semlor i Göteborg 18/2 och Uddevalla 24/2! För visst kan en behöva både sött sällskap och fett umgänge när minusgraderna klättrar nedåt. Det blir semlor i Göteborg en vecka före fettisdagen och i Uddevalla en dag före. Något ska man väl ändå fuska lite med som assistansbolag. I Varberg saltar vi gemenskapen och flyttar fram den några veckor. Välkommen!

Läs mer

AW : Stand up och skrattig quiz

Nyhet

Missa inte säsongens gladaste afterwork onsdag 19 februari med ståuppkomikern Hanna Johansson som lekfullt värmer upp frusna GIL:are så här i vintermörkret. CP-salen blir således åter en scen för uppsluppenhet, goda skratt och lite genignugg i lag när de rätta svaren i kvällens quiz ska listas ut.

Läs mer

Vårens afterworks & utbildningar!

Nyhet

Vi har släppt platserna till vårens alla utbildningar och afterworks på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till midsommar. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.

Läs mer