Assistentbowling

Assistent, kom med och bowla i november. Vi bjuder på krubb, god dryck och varm gemenskap. Vi bowlar på Bruket i Varberg (6/11), på O'Learys i Uddevalla (7/11) och Starbowling (14/11) i Göteborg. Eftersom platserna är begränsade gäller principen först till kvarn!
Bowlingklot och käglor

Vi tänker att alla växer och blir både glada och stolta i sin yrkesroll när vi träffas och lär känna varandra och gör något helt annat än vi brukar. Att det finns ett tävlingsmoment och att man kan slå en strike mot någon av oss på kontoret eller en kollega och flamsa lite är ju också gôtt . Precis som det faktum att både maten, drycken och ordet  är fritt. Det är ju också en bonus. Sen är det alltid skönt att få möjlighet att träffa kollegor och tjôta lite. Kan nästan inte bli bättre när november lagt sommaren långt bakom oss.

Varberg : Bowling på Bruket

När Onsdag 6 november. Samling kl 17:45 vid bowlingen
Var Bruket, Birger Svenssons väg 16E i Varberg
Äta Vi bjuder på mat, dryck och bowlande. Välj från menyn här.
Anmälan Krävs! Anmäl dig via anmälningsformuläret eller direkt till anna.gustavsson@gil.se
Begränsat antal platser 25 personer

Uddevalla : Bowling på O’Learys

När Torsdag 7  november. Samling kl 17:45 vid bowlingen
Var Olearys, Kungsgatan 6 i Uddevalla
Äta Vi bjuder på mat, dryck och bowlande. Menyn hittar du här.
Anmälan Krävs! Anmäl dig via anmälningsformuläret här eller direkt till helen.o@gil.se
Begränsat antal platser 25 personer

Göteborg : Bowling på Starbowling

När Torsdag 14 november. Samling kl 17:45 vid bowlingen
Var Starbowling, Odinsgatan 8 i Göteborg
Äta Vi bjuder på mat, dryck och bowlande. Välj från menyn här.
Anmälan Krävs! Anmäl dig senast 3 november via anmälningsformuläret här eller direkt till kontor@gil.se
Begränsat antal platser 50 personer

Observera att platserna är begränsade och att de går efter principen först till kvarn!
När din anmälan tagits emot så kommer du att få en kallelse med mer information. Maila respektive eventansvarig om du behöver ytligare information.

Relaterade poster

After Work : Members only & mat från Jinx

Event

Den 18 september äter vi spännande mat och grottar in oss i GIL:s socialpolitiska tänk, från starten och fram till idag. Varför sysslar vi med öl och CP-fria zoner och sånt på GIL? Ja det kan man undra, om just detta och våra ögonbrynshöjande kampanjer kommer vi att berätta mer om den här kvällen. Faktum är att CP-ölen, som lanserade 2013, är en av våra mest folkkära kampanjer. Ölens budskap att alla som vill gå ut och ta en öl i goda vänners lag ska kunna göra det, håller vi fast vid. Vi har en bit kvar innan det är en självklarhet, därför är ölen precis lika aktuell idag.

Läs mer

Bowling & burgare på Bruket

Event

Onsdag den 9 oktober är det dags för våra assistansberättigade / arbetsledare i Halland att utmana varandra i årets upplaga av höstbowlingen på Bruket i Varberg. Slå en strike mot Anders Westgerd eller Anna Gustavsson eller bara kom för det gôttiga hängets och varma gemenskapandets skull.

Läs mer

Anmäl dig till höstens AW:s & utbildningar!

Nyhet

Vi har släppt platserna till höstens alla utbildningar och After Work på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till julafton. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.

Läs mer

After Work : GIL goes bananas

Event

Välkommen den 21 augusti på sensommarens första After Work som vibrerar av 80-talet. Känner du igen gruppen Bananrama, favoritdesserten Banana Split och fredagsmiddagens Flygande Jacob? Vi lovar en god retrokväll med 80-talsquiz och musik i spelaren. Känn dig fri att forma dresscoden och frissan efter årtiondet!

Läs mer