Förstärkning i GIL-stödteamet och rotation på kontoret

Det rör på sig på Göteborgskontoret. GIL-stödteamet har stärkts upp med Mattias Loveson. Den 1 september klev Mattias Loveson in på kontoret för att inta sin nya roll som GIL-stöd. Han är en kille med stort hjärta som har plats för både folk och fä. Han gillar att trolla med knäna, är särskilt bra på att hitta lösningar och ser ofta ordning i kaos. Han har arbetat i liknande roller tidigare och kan assistansen ur flera perspektiv.
Mattias Loveson

Grundskolans skolbänk var ingen hit för Mattias vars sinne hellre lät sig fångas av konst, kultur och musik. Han jobbade som illustratör, spelade i band, stod i dörren på nattklubbar innan han slog in på konstens bana och konstnärslivet. Den karriären har han dock lagt på hyllan för att ställa sig i de mänskliga relationernas universum. Där vill han bli kvar. Utöver de rent mänskliga är han särskilt bra på rekrytering, löneadministration, schemaläggning, arbetsmiljö, samverkan med myndigheter. Det är vi glada för och säger välkommen!

Sväng vänster när du kommer in så hittar du honom vägg i vägg med Ingrid, alldeles utanförCP-salen. Du når honom på mattias@gil.se eller på telefon 031-63 21 92.

Rotation på kontoret och fler nya stjärnor

Det är inte bara Mattias som är ny i höst. Det har hänt mer. Zandra har fått sin bebis (en stor fin pojk!) och blir borta på föräldraledighet ett tag, Elma har fått ny funktion och stärker upp HR-avdelningen. Hon har flyttat ner i rosa korridoren och hittas mellan Therese och Beatrice, Mika återfinns bakom receptionen och Helen Olsson hittar vi i Zandras rum i den blågröna korridoren som samlar GIL-stöden. Mattias har bosatt sig i Lena Wiks rum i samma korridor medan hon själv numera huserar på hörnet vid röda soffan i stora loungen utanför CP-salen. Frågor på det? Ring receptionen och tala med vår allra nyaste administratör Denise Forsman (foto på henne i ”Om oss”). Hon vikarierar för Emelie som är barnledig ett tag till. Denise är en glad tjej som trivs i rollen som spindel i nätet. Hon är den första du möter både i telefon och när du kommer innanför dörrarna på Mölndalsvägen 30b. Där vill vi gärna se mer av dig i höst. Välkommen!