Gå med i GIL-infoträff

Onsdagen den 10 april klockan 17–19 håller vi kontoret öppet för en träff för alla er som länge funderat på att byta assistansbolag eller som just slogs av tanken! Har du vänner, släktingar, kollegor, bekanta som skulle få det bättre med oss i GIL och som du tror skulle gynnas av ett byte. Då ska du så klart berätta för dem att det inte är så knivigt att byta eller komma ny till GIL. Faktum är att det är fasligt lätt och enkelt att byta till GIL som assistansanordnare. Vi sköter nämligen (nästan) allt.
Annons för infoträff om personlig assistans, skrattretande enkelt att byta, står det, bild föreställer skrattande barn och assistent..

Förändring kan kännas motigt innan man kommit på banan, och visst verkar alla assistansbolag ha ungefär samma erbjudande och vara lika bra. Hur ska man välja? Ingen nämner sina dåliga sidor, men det vågar vi:

VI TROR INTE ATT DE SOM JOBBAR PÅ KONTORET VET BÄST HUR DU VILL HA DIN ASSISTANS.

Det är vi övertygade om att du gör!

DU KAN INTE FÖRHANDLA DIG TILL EN BÄTTRE ADMINISTRATIONSAVGIFT.

Efter 30 år i branschen — vi tar fortfarande tjugo spänn för alla! Vi ser andra ta mer än det dubbla, eller hålla sina avgifter hemliga…

VI DELAR INTE UT VINST TILL VÅRA ÄGARE.

GIL ägs av sina assistansberättigade och vinst för oss är ju riktigt bra assistans! Att det blir mer pengar kvar till assistansen gör att våra assistenter ofta har högra löner än andra.

VI HAR INGA DIGITALA UTBILDNINGAR SOM DU KAN GÖRA ENSAM VID DATORN.

Vi träffas och håller utbildningar med livs levande föreläsare —för assistansberättigade, arbetsledare och assistenter!

VI GÖR INTE ALLT ÅT DIG.

Behåll kontrollen själv! Till din hjälp har du en personlig coach som lotsar bland möjligheter och fällor inom assistansen. Vi har digitala verktyg och tjänster för att ’måsten och borden’ ska gå smidigt för dig. Plus marknadens utförligaste månadsrapporter, som visar hur mycket pengar det finns att investera i assistansen och hur många assistanstimmar du använt – och har kvar! Kul va!

DESSUTOM…

Vårt socialpolitiska engagemang, kollektivavtalet (som vi följer!), vikariepoolen där vi hittar ersättare till 97 % av alla luckor och de sociala träffpunkterna får du på köpet. Häng med på after work, femkamp, spelkvällar, julfester, pyssel och nätverk! Vi har även träffar för våra personliga assistenter.

KOM TILL OSS ONSDAGEN DEN 10 APRIL KLOCKAN 17–19, EN INFOTRÄFF FÖR ALLA INTRESSERADE!

Kom till vår infoträff för bytes-sugna. Då får du chansen att mingla med styrelsen, träffa ansvariga på GIL inom områden så som rekrytering, personal, ekonomi eller coachning. Du möter också Patrik, som är närmast expert på att snacka assistans för nykomlingar. Dela en pizza med verksamhetsledaren Anders Westgerd. Lika tillgänglig som han är denna kväll är han också till vardags. Inga höga hästar och kemtvättade kostymer här!

ÄT KVÄLLSMATEN MED OSS

Vi bjuder på pizza, snacks och läsk. Den som har lust får förstås också prova vår sprillans nya öl, som ännu inte lanserats.

HITTA HIT!

GIL, Mölndalsvägen 30B i Göteborg (nära Lisebergs parkering, södra entrén).
https://goo.gl/maps/aw13Xy57FqF2

ANMÄLAN

Vi föredrar att du anmäler dig, men det är inte ett krav.
Anmäl dig till anders@gil.se eller ring 031-63 21 94.

Kan du inte komma på vår träff eller om du vill ha ett litet försnack, hör av dig till Patrik Havlica på patrik.havlica@gil.se eller ring 0763-22 60 50.

Relaterade poster

Ta med en vän till GIL

Nyhet

Vi arrangerar mängder av aktiviteter på GIL; magiska aftnar, brädspelskvällar, pyssel, bowling, quiz och filmvisningar, ölprovning, pizzahäng och pingisturneringar. Nu öppnar vi för fler. Om du har en vän med assistans som har lust att komma med på någon av våra aktiviteter, så är ni båda välkomna! Ett bra sätt att lära känna oss och andra och ha lite kul, minst två flugor i en smäll! Gäller i mån av plats, glöm inte att anmäla!

Läs mer

Decenniets bästa fest när GIL fyller 30 år!!

Event

Den 27 april smäller det! Då firar vi det faktum att GIL inte bara överlever alla indragningar, påtryckningar och politiska girar; vi står starkare än någonsin och det ska firas med besked. I 30 år har vi stått pall och fortsätter att med fast hand hålla fanan högt! Uppdraget att bära oss genom kvällen har gått till Sveriges bästa underhållare Stefan Odelberg med husband och Improverket från 2Lång. Frampå nattkröken blir det dans, karaoke och DJ. Ett oemotståndligt löfte om humor, action, magi, show, sång, skratt och spänning alltså. Och så en trerätters middag och gott att dricka på det då förstås!

Läs mer

After Work : Assistanshundar och gott krubb

Event

AW:n den 20 mars går i hundarnas tecken. Ta med dig din bästa kompis eller en nyfiken bekant och se vår egen Linda Stotzer Salmerón som är hundinstruktör jobba med sin hund. Med sig har hon några av sina kolleger i hundträningsbranschen som visar vad en assistanshund kan göra. Vi tror att det blir en superkul uppvisning i några olika assistanshundars och hundförares vardag.

Läs mer

Slink in på en semla med GIL

Nyhet

Vi sätter på kaffe och te och bunkrar upp med semlor i Göteborg och Uddevalla! För visst kan en behöva både sött sällskap och fett umgänge när det blåser kallt och snål där ute. Det blir semlor i Uddevalla den 4/3 och i Göteborg på självaste fettisdagen den 5/3. I Varberg saltar vi gemenskapen och flyttar fram den till den 3 april. Välkommen!

Läs mer

Specialpriser på gymmet för GIL:are

Nyhet

Kom i form på gymmet, pröva dina krafter, låt svetten lacka och få blodet att sjunga i dina ådror! Alla assistansberättigade och assistenter med sina respektive erbjuds bra rabatter på 24Seven. Flera av gymmen är tillgänglighetsanpassade och en del har avskilda avdelningar för tjejer - du får själv kolla upp vilka. Gymkortet gäller i hela Norden. Och dygnet runt.

Läs mer