Har du kirrat sommarvikarierna?

Om inte så är det hög tid för det nu så att du får de assistenter du vill ha när dina ordinarie går på semester. Kom in och bläddra i den lunta med alldeles färska intresseanmälningar och CV:n som Beatrice & Caroline fick med sig på rekryteringsmässan de deltog på i fredags. De har samlat på sig en diger lunta med ansökningar från personer som är ivriga att få ett jobb som personlig assistent. Några av dem är redo att börja jobba på studs.
Bild på en äng med röda Vallmoblommor

Ansökningarna är sorterade och satta i pärmar. Söker du nya assistenter som vill gå på schema, vikariera eller hoppa in när dina ordinarie tar semester, kom förbi och bläddra i pärmarna. Elma kopierar så du kan ta med hem och läsa i lugn och ro. Du kan också bläddra bland de digitala ansökningarna i ReechMee som fylls på kontinuerligt. Dit kommer du via menyrubriken jobba här .

Innan du kontaktar de sökande du är intresserad av, fundera på om du ska anställa dem på timmar eller ge dem ett sommarvikariat.

Kontakta våra rekryterare

Du når alltid någon av våra rekryterare Beatrice och Caroline E på deras gemensamma epostadress rekrytering@gil.se även när en av dem för tillfället skulle vara utflugen.

De har dock kvar sina personliga epostadresser, om du vill nå någon av dem i ett särskilt personligt ärende.

Caroline Eriksson caroline.e@gil.se //031- 63 64 89
Beatrice Ribberström beatrice@gil.se // 031-63 21 72