Vårens After Work’s & nya utbildningar släppta!

Vi har precis släppt platserna till vårens alla utbildningar och After Work's på hemsidan. Den tryckta versionen av nya utbildningskatalogen landade på kontoret lagom till jul, men har du den inte till hands kan du alltid botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till midsommar.
Bild på utbildningskatalogens front och baksida.

Vi har hörsammat önskemål och behov bland våra medlemmar, så i vår blandar vi inarbetade bra och nya högaktuella föreläsningar och utbildningar.

Populära föreläsningar och en helt ny utbildning

Kom och låt dig inspireras av Lasse ”Brandmannen” Gustavson, som ger dig en heldag om Coachande ledarskap, kommunikation, bemötande och feedback samt förändringsarbete. Utbildningsdagen riktar sig till alla arbetsledare (egna, biträdande och ställföreträdande arbetsledare) i GIL. OBS endast ett tillfälle!

I vår får du också en suverän möjlighet att få hjälp att med budgettänket och kan bygga på kunskapsbanken inför de kommande lönesamtalen i utbildningen Budget och lönesamtal. Föreläsningarna om Epilepsi brukar bli fullbokad snabbt och den enda dagen om Hygien & Smittspridning hjälper er att hålla bacilluskerna borta.

Det är bara att boka

Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar vårens alla utbildningar här.

After Work en onsdag varje månad

Vi fortsätter självklart med våra välbesökta och populära After Work´s i vår. De inträffar oftast den tredje onsdagen i månaden, men inte alltid. På flera av kvällarna är assistenter välkomna att blanda sig med assistansberättigade, arbetsledare, styrelsemedlemmar och kontorspersonal. Vi mjukstartar onsdag den 16 januari med en filmkväll med en irländsk/brittisk dramakomedi på tema IL som går i vänskapens tecken. Onsdag den 20 februari blir det en medlemskväll med tema Trollkarlens hatt , onsdag den 20 mars blir det uppvisning med ett gäng assistanshundar och deras förare, den 17 april pysslar vi och dukar upp påskmaten och onsdag den 15 maj ger vi oss ut i det gröna med sikte på Villa Belparc och Slottsskogen. Säsongen avslutas onsdag den 19 juni med femkamp på Liseberg. Vi ses väl!

Relaterade poster

Anmäl dig till höstens AW:s & utbildningar!

Nyhet

Vi har släppt platserna till höstens alla utbildningar och After Work på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till julafton. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.

Läs mer

After Work : GIL goes bananas

Event

Välkommen den 21 augusti på sensommarens första After Work som vibrerar av 80-talet. Känner du igen gruppen Bananrama, favoritdesserten Banana Split och fredagsmiddagens Flygande Jacob? Vi lovar en god retrokväll med 80-talsquiz och musik i spelaren. Känn dig fri att forma dresscoden och frissan efter årtiondet!

Läs mer

Årets nio stipendiater är utsedda!

Nyhet

Styrelsen för Stiftelsen till Rolf Bergfors minne har nu efter diskussion och genomgång av inkomna ansökningar utsett nio stipendiater. Vi gratulerar Roberto Petterson, Erik Josefsson, Per-Åke Isaksson, Poja Rahmani, Anita Josefsson, Luciano Pettersson, Lena Ericson, Cecilia Bostrand och Elias Magnusson som får dela på totalt 54 000 kronor!

Läs mer

Öppet brev till Löfvén, Hallengren & Andersson

Nyhet

Står ni politiker i talarstolen i riksdagen i strumplästen kanske? Det är en berättigad fråga eftersom hjälp att klä av och på ytterkläder inte anses vara ett grundläggande behov och därmed inte ger rätt till assistans, skriver Anders Westgerd, när han ger kritik mot att Regeringen inte sett till att åtgärda problematiken som uppkommit sedan man började tolka domen från 2009 om att assistans ska vara integritetsnära hårt.

Läs mer

Fullbokat! Femkamp på Liseberg 19 juni

Event

Årets gladaste femkamp inträffar den 19 juni förhoppningsvis med behaglig värme och säker sol. Var med i samma samma lag som GIL:s verksamhetsledare Anders eller någon annan du vill svettas med. Vill du bara leka eller lukta på blommorna och avnjuta en god middag i vänners lag duger det gott nog som skäl att komma. Middagen intar vi efter kampen på restaurang Stjärnornas Krog.

Läs mer