Vårens After Work’s & nya utbildningar släppta!

Vi har precis släppt platserna till vårens alla utbildningar och After Work's på hemsidan. Den tryckta versionen av nya utbildningskatalogen landade på kontoret lagom till jul, men har du den inte till hands kan du alltid botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till midsommar.
Bild på utbildningskatalogens front och baksida.

Vi har hörsammat önskemål och behov bland våra medlemmar, så i vår blandar vi inarbetade bra och nya högaktuella föreläsningar och utbildningar.

Populära föreläsningar och en helt ny utbildning

Kom och låt dig inspireras av Lasse ”Brandmannen” Gustavson, som ger dig en heldag om Coachande ledarskap, kommunikation, bemötande och feedback samt förändringsarbete. Utbildningsdagen riktar sig till alla arbetsledare (egna, biträdande och ställföreträdande arbetsledare) i GIL. OBS endast ett tillfälle!

I vår får du också en suverän möjlighet att få hjälp att med budgettänket och kan bygga på kunskapsbanken inför de kommande lönesamtalen i utbildningen Budget och lönesamtal. Föreläsningarna om Epilepsi brukar bli fullbokad snabbt och den enda dagen om Hygien & Smittspridning hjälper er att hålla bacilluskerna borta.

Det är bara att boka

Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar vårens alla utbildningar här.

After Work en onsdag varje månad

Vi fortsätter självklart med våra välbesökta och populära After Work´s i vår. De inträffar oftast den tredje onsdagen i månaden, men inte alltid. På flera av kvällarna är assistenter välkomna att blanda sig med assistansberättigade, arbetsledare, styrelsemedlemmar och kontorspersonal. Vi mjukstartar onsdag den 16 januari med en filmkväll med en irländsk/brittisk dramakomedi på tema IL som går i vänskapens tecken. Onsdag den 20 februari blir det en medlemskväll med tema Trollkarlens hatt , onsdag den 20 mars blir det uppvisning med ett gäng assistanshundar och deras förare, den 17 april pysslar vi och dukar upp påskmaten och onsdag den 15 maj ger vi oss ut i det gröna med sikte på Villa Belparc och Slottsskogen. Säsongen avslutas onsdag den 19 juni med femkamp på Liseberg. Vi ses väl!

Relaterade poster

Nytt i Knapptid för sjuklingar!

Nyhet

Reglerna för karensdagar ändrades hastigt och lustigt den 1 januari vilket resulterade i att vi fick bygga om Knapptid. Nu är det klart, och enklare än nånsin att registrera sina sjukdagar. Kryssrutorna (ja/nej) är borta, nu fyller du bara i de tider du varit sjuk (under flik 1-14 respektive 15 - och framåt). Karensavdraget görs helt automatiskt.

Läs mer

Årets fyra stipendiater är utsedda!

Nyhet

Styrelsen för Stiftelsen till Rolf Bergfors minne har nu efter diskussion och genomgång av inkomna ansökningar utsett fyra stipendiater. Vi gratulerar Moa Engdahl, Gerda Bengtsson, Lisa Johansson och Hans Sjöberg som får dela på 54 000 kronor!

Läs mer

After Work : Julgott, julpyssel & julquiz

Event

Säsongens sista After Work inträffar kvällen för lucia och doftar jul och prasslar papper. Vi pysslar, klipper och klistrar, dricker varm glögg, äter pepparkakor med eller utan ädelost, och dukar upp en massa julgodis i vår fina entré.

Läs mer

After Work : filmtajm, snacks & pizza

Event

Onsdag den 16 januari släcker vi ner lamporna i CP-salen och rullar igång den brittisk/irländska dramakomedi "Inside I'm dancing". Självklart blir det pizza, snacks och dryck av flera sorter. Efter filmen diskuterar vi det vi sett och sånt vi känner igen från våra egna livsresor.

Läs mer

Advents-assistent-mingel med quiz och fina priser på tre orter

Nyhet

Vi har den stora glädjen att bjuda in hela assistanskollektivet till ett stort myllrande adventsmingel med quiz, glögg, julmust, pepparkakor, lussekatter och supergrymma priser. En vinnare vid varje mingel väljer om priset ska avnjutas på egen hand eller delas på två. Vad sägs om Afternoon Tea på Dorsia, söndagsbrunch på Varbergs kurortshotell eller middag på Meetings för två; eller kanske en honungsmassage, ansiktsbehandling eller manikyr bara för dig själv. Tänk Independent Living men applicerat på prisfilosofin. Vi bestämmer inte vad du upplever som mest njutbart – det gör du!

Läs mer