ons 16 feb

Arbetsledare

Arbetsledarutbildning (DIGITAL)

Arbetsledarutbildningen är en obligatorisk introduktionsutbildning för alla assistansberättigade arbetsledare och ställföreträdande arbetsledare i GIL. Utbildningen innehåller de viktigaste delarna av vår normalt tre dagar långa arbetsledarutbildning. Våra föreläsare går under två dagar igenom viktig kunskap och introducerar de verktyg du behöver för att kunna genomföra åtagandet som arbetsledare på ett bra sätt. Vi tar bland annat upp Independent Living-ideologin, arbetsmiljö, arbetsrätt, assistansekonomi och arbetsledarskap. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar. 

Arbetsledarutbildningen ges vid två tillfällen hösten 2021, det ena är förlagt till vardagar (tisdag-onsdag) och den andra ges som en helgutbildning (lördag-söndag). Du som har gått denna utbildning tidigare och önskar repetera eller fördjupa sig i något specifikt område, kan välja att anmäla dig till en utav dessa två temadagar. Arbetsledarutbildningen innehåller utöver teori och praktiska verktyg också fördelen i att träffa andra i liknande situation.

Dag 1 GIL, Independent Living-ideologin, Arbetsrätt & Kvalitet i assistansen (kl 10:00-16:00)
Dag 2 Arbetsmiljö & Assistansekonomi (kl 10:00-14:00)

Denna onlineutbildning uppstod som en anpassning till pandemin när vår ordinarie utbildning var satt på paus. Den blev dock en framgång och går nu parallellt med utbildningar på plats.

  • 16 feb 2022 – 17 feb 2022
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: O kr
  • Sista anmälningsdag: 15 feb 2022
  • Övrig info: För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

Anmäl dig

Ange i anmälningsformuläret om du vill gå en enstaka dag eller båda två, dvs hela utbildningen. Utbildningsformulären är öppna fram till dagen före utbildningsdagen.

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver.

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.

Fler tillfällen

Alla events