mån 7 mar

Arbetsledare

Arbetstidslagen – ATL (DIGITAL)

Att veta vad lagen säger om tider för arbete och tider för vila ger ett visst lugn när en lägger schema. Hur stort är svängrummet egentligen, får en assistent jobba precis så mycket hen vill eller finns det gränser? Med den här föreläsningen i bakfickan behöver du inte oroa dig det minsta för om schemat ligger inom ramarna.

Vi går igenom arbetstidsreglerna enligt Arbetstidslagen och EU:s arbetstidsdirektiv. Du kommer att kunna göra skillnad på övertid/mertid, jourtid, och förstå vad som är rast och vad som är ett måltidsuppehåll. Ovanpå det kommer du att få full koll på vad som är en brytpunkt och hur du lägger ett schema.

Målet med föreläsningen är att du ska ha precis den kunskap du behöver för att göra ett riktigt schema.

  • 7 mar 2022 · 13:00 – 15:00
  • 2 timmar
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 0 kr
  • Sista anmälningsdag: 6 mars 2022
  • Övrig info: För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

Anmäl dig

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen före utbildningsdagen. 

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver. 

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.