ons 3 feb

Assistenter

Assistentutbildning II (LIVE)

En populär och uppskattad workshop som är en fortsättning på den obligatoriska introduktionsutbildningen Assistentutbildning I. Assistentutbildning II riktar sig till assistenter som arbetat i GIL minst ett år. Syftet är att lyfta fram och diskutera de olika aspekterna av yrket personlig assistent. Liveutbildningen är en anpassning till rådande omständigheter, vår ordinarie utbildning är satt på paus tills dess smittorisken är mindre.

Vi diskuterar bland annat hur man särskiljer sin yrkesroll från sin privata relation. Vi pratar om yrkesidentitet och de möjligheter, svåra val och de komplicerade ställningstaganden som arbetet som personlig assistent ibland kan innebära. Kommunikation, respekt och bemötande liksom sekretess och tystnadsplikt är annat som utbildningen berör. Vi pratar om individuella förutsättningar och behov samt lyfter frågan om vad som är goda levnadsvillkor. Och vem det är som bestämmer det.

Den här workshopen är så bra att den tål att tas flera gånger. Det går alltså finfint att gå den igen om du längtar efter att vässa din kompetens och diskutera med andra.

För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar. 

  • 3 feb 2021 · 13:00 – 16:00
  • 3 timmar
  • Assistenter
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 0 kr
  • Övrig info: För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

Anmäl dig

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen.

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver.

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.