mån 20 apr

Alla

Passerat event

Autism II – föreläsning

Det här är en kurs för fördjupade kunskaper och en fortsättning på den grundläggande föreläsningen Autism I. Här går vi mer på djupet om autism och lågaffektivt bemötande. Föreläsningen riktar sig till arbetsledare, assistenter och anhöriga i grupper där den assistansberättigade har autism.

Under dagen ges utrymme för diskussion och fördjupning kring områden som kognition, perception, lågaffektivt bemötande, perspektivtagning, förståelse, acceptans samt olika förhållningssätt och bemötande.

Föreläsare Monica Bennet von Wachenfelt har lång erfarenhet av att leva tillsammans med och arbeta med personer inom autismspektrat. Hon är legitimerad sjuksköterska, psykoterapeut och har studerat beteendevetenskap. Hon har även arbetat med fortbildning och handledning för anhöriga och anställda inom funktionsnedsättningsområdet.

  • 20 apr 2020 · 10:00 – 16:00
  • 6 timmar
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 500 kr
  • Sista anmälningsdag: 20-05-19
  • Övrig info: GIL bjuder på lunch och fika. Vi erbjuder alltid något alternativ för den som är allergisk eller vegetarian/ vegan. I övrigt hänvisar vi till salladsbaren i huset. Du får gärna använda våra mikrovågsugnar.

Anmäl dig

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen.

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver.

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.