ons 21 okt

Arbetsledare

Passerat event

AW : Digital quiz

Vi längtar efter er och provar nya grepp för att ses i dessa pandemiska tider. Så onsdag den 21 oktober bjuder vi in till en garanterat coronasäker quiz med extra kluriga frågor, det vill säga såna vars svar inte kan googlas fram! Vi kommer att livesända afterworken från GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30 och du svarar i realtid som om vi alla satt runt borden i CP-salen en helt vanlig onsdagkväll innan Covid-19 ändrade på allt.

Så här går det till

Några dagar innan afterworken kommer du att få hem ett litet paket med snacks som du kan avnjuta när vi quizzar tillsammans. Dryck står du själv för.

En kvart innan – kl 16:45 – vi kör igång quizzen öppnar vi det digitala rummet där vi kommer mötas. Instruktioner och länk kommer skickas ut via mail under dagen den 21 oktober. Men du kan bekanta dig med det digitala verktyget redan nu.

Så här förbereder du dig!

För att kunna delta behöver du ladda ner och installera gratisprogrammet zoom till din mobil, platta eller dator, ha en ok uppkoppling till wifi. Vi använder oss av Zoom för att mötas i vår digitala afterwork. Vi rekommenderar att du använder dator (enklare att se), men det funkar också med en mobil. Leta upp vad som passar för din dator eller webbläsare och ladda ner här: https://zoom.us/download. Mobilappen hittar du där du hittar andra appar.

Innan vi börjar är det bra att du har kollat att allt funkar. GIL har ingen Zoom-support men verktyget har en bra hjälp för att komma igång och för att testa din utrustning här: https://zoom.us/test

Vi hoppas på en sprudlande frisk och varm gemyt över nätet! Och du! Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du har någon med dig.

 

  • 21 okt 2020 · 17:00 – 18:00
  • 1 timmar
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 13 okt 2020
  • Specifik info för tillfället: Du får hem ett litet paket med snacks till quizzen i brevlådan några dagar innan vi kör. Dryck står du själv för.

Anmäl dig

Anmäl dig senast tisdag 13 oktober till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Eventet riktar sig till assistansberättigade i GIL. Med anledning av det digitala rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda. Förebered gärna din utrustning innan vi kör igång så att vi kan fokusera på det lustfyllda.

Du kommer att få ett mail med länk till afterworken och ytterligare instruktioner under dagen den 21 oktober. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.