ons 20 apr

Alla

Passerat event

AW : Pizza & Musikquiz

Onsdag den 20 april får du spärra ut dina öron och sluta ögonen när vi drar in i musikens suggestiva värld. Vi rör oss i allt från jazzens landskap, grooviga dansgolv, filmmusikens storslagna bilder till schlagerscenen och headbangande, akustiskt vänligt och vanligt tralala. Vi kommer att köra quizzen på GIL:s kontor i Göteborg och får förhoppningsvis hela huset att gunga. Har du långt och föredrar deltagande via skärmen så går det förstås lika bra, med undantag för pizzan.

Skicka in din anmälan och bara kom, vi hoppas på en sprudlande frisk och varm gemyt i våra lokaler på Mölndalsvägen! Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du har någon med dig.

 

  • 20 apr 2022 · 17:00 – 18:30
  • 1 timmar 30 minuter
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 14 april 2022
  • Specifik info för tillfället: Alla – anställd eller medlem i GIL – är välkomna att quizza. Vi bjuder på något enklare att äta och dricka.

Anmäl dig

Anmäl dig senast torsdag 14 april i formuläret här eller till Anders på anders@gil.se eller 031-63 21 94. Med anledning av det fysiska rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda.

Glöm inte att ange eventuella allergier eller om du är vegan / vegetarian.

Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.