ons 21 apr

Alla

Passerat event

AW : Improvistaioner med Improverket

Onsdag den 21 april är uppskattade tokroliga Improverket från 2Lång tillbaka för att stretchar både hjärna och skrattmuskler! Det blir glad och hämningslös digital improvisationsteater som inte på några villkor bör missas. Du kommer få se dina egna idéer och tankar i fullt sken, för de är fenor på att skruva till våra uppslag! Boka plats på skärmen redan nu!

Improvisationsteater är en metod där man tränar sin kreativitet, spontanitet, tillit och sitt lyssnande. Det är ett oslagbart verktyg för att stärka en grupp, få självinsikt och belysa situationer som uppstår i vardagen. Improverket har arbetat tillsammans med myndigheter och organisationer i över ett decennium, och erbjuder allt från event-underhållning till workshop i svåra samtal, kreativitet och kommunikation. Vill du veta mer om Improverket kan du alltid besöka deras hemsida.

Så här går det till

Några dagar innan Afterworken kommer du att få hem ett litet paket med passande snacks som du plockar fram när afterworken startar. 

En kvart innan vi kör igång AW:n, dvs klockan 16:45 kommer vi att öppna det digitala rummet där vi samlas. Instruktioner och länk kommer skickas ut via mail under dagen den 21 april. Om du inte har bekantat dig med det digitala verktyget ännu så kan du göra det redan nu – se nedan. Det är inte svårt! 

Så här förbereder du dig! 

För att kunna delta behöver du ladda ner och installera gratisprogrammet zoom till din mobil, platta eller dator, ha en ok uppkoppling till wifi. Vi använder oss av Zoom för att mötas i vår digitala afterwork. Vi rekommenderar att du använder dator (enklare att se), men det funkar också med en mobil. Leta upp vad som passar för din dator eller webbläsare och ladda ner här: https://zoom.us/download. Mobilappen hittar du där du hittar andra appar. 

Innan vi börjar är det bra att du har kollat att allt funkar. GIL har ingen Zoom-support men verktyget har en bra hjälp för att komma igång och för att testa din utrustning: https://zoom.us/test

Vi hoppas på en sprudlande frisk och varm gemyt över nätet! Och du! Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du har någon med dig vid skärmen.

  • 21 apr 2021 · 17:00 – 18:30
  • 1 timmar 30 minuter
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 16 april 2021
  • Specifik info för tillfället: Du får hem ett litet paket med snacks till afterworken i brevlådan några dagar innan vi kör. Dryck står du själv för.

Anmäl dig

Anmäl dig senast fredag 16 april till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Eventet riktar sig till assistansberättigade och assistenter i GIL. Med anledning av det digitala rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda. Förebered gärna din utrustning innan vi kör igång så att vi kan fokusera på det roliga.

Du kommer att få ett mail med länk till afterworken och ytterligare instruktioner under dagen den 21 april. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.