ons 16 dec

Arbetsledare

Passerat event

AW : Julbingo

Onsdagkvällen den 16 december ropar vi hej och bingo i rutan för då spelar vi ett av de största sällskapsspelen Vi kommer att livesända afterworken från GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30. Till skillnad från när vi quizzar så handlar det den här gången om tur, slump eller ren röta. Om du vinner hänger alltså på om Anders och Mika drar just de nummer du har på din bricka. Ett jämlikt spel med andra ord. Allt spelet kräver är att du är närvarande bakom skärmen och hänger med när vi ropar upp siffrorna.

Visste du förresten att bingospelandet har sitt ursprung i det italienska brickbaserade lottospelet ”Lo Giuoco del Lotto d’Italia”, från 1500-talet och att man i Tyskland använde bingo i skolorna under 1800-talet för att barn skulle lära sig multiplikationstabellerna. Det var ett roligt och annorlunda sätt att undervisa som fortfarande hänger kvar här och där i dagens skola. I bingon på GIL:s vis behöver du inte lära dig något alls! Vi bjuder in för vårt eget höga nöjes skull, och spänningen då. Och kanske för att det är kul att få chansen att dela ut fina priser så här i jultid.

Så här går det till

Cirka en vecka innan Afterworken kommer du att få hem ett litet paket med bingobrickor och lite julgodis som du plockar fram när vi är framme vid kvällskvisten den 16 december. För då kör vi.

En kvart innan, dvs klockan 16:45, vi kör igång julbingon kommer vi att öppna det digitala rummet där vi kommer mötas. Instruktioner och länk kommer skickas ut via mail under dagen den 16 december, men har du inte bekantat dig med det digitala verktyget ännu så kan du göra det redan nu.

Så här förbereder du dig!

För att kunna delta behöver du ladda ner och installera gratisprogrammet zoom till din mobil, platta eller dator, ha en ok uppkoppling till wifi. Vi använder oss av Zoom för att mötas i vår digitala afterwork. Vi rekommenderar att du använder dator (enklare att se), men det funkar också med en mobil. Leta upp vad som passar för din dator eller webbläsare och ladda ner här: https://zoom.us/download. Mobilappen hittar du där du hittar andra appar.

Innan vi börjar är det bra att du har kollat att allt funkar. GIL har ingen Zoom-support men verktyget har en bra hjälp för att komma igång och för att testa din utrustning: https://zoom.us/test

Vi hoppas på en sprudlande frisk och varm gemyt över nätet! Och du! Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du har någon med dig.

 

  • 16 dec 2020 · 17:00 – 18:30
  • 1 timmar 30 minuter
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 8 dec 2020
  • Specifik info för tillfället: Du får hem ett brev med julgodis och bingobrickor i brevlådan en vecka innan julbingon. Dryck står du själv för.

Anmäl dig

Anmäl dig senast tisdag 7 december till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Eventet riktar sig till assistansberättigade i GIL. Med anledning av det digitala rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda. Förebered gärna din utrustning innan vi kör igång så att vi kan fokusera på det lustfyllda.

Du kommer att få ett mail med länk till afterworken och ytterligare instruktioner under dagen den 16 december. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.