ons 19 jan

Alla

Passerat event

AW : Quiz Locking back

I årets första digitala afterwork vänder blicken bakåt, mot året som gick. Vad var det egentligen som hände detta nådens år, där vi fick hålla varandra på avstånd, se Zlatan missa målet och kamelerna backa Anders. Eller var det förra året… vi enas om vad som hör till 2021 och vad som hör till andra tider.

Afterworken livesänds från GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30 och du svarar i realtid som om vi alla satt runt borden i CP-salen en helt vanlig onsdagkväll innan Covid-19 ändrade på allt. Allt spelet kräver är att du är laddad och närvarande framför skärmen och sätter kryssen på rätt ställe!

Så här går det till

Några dagar före Afterworken kommer du att få hem ett litet paket med svarsformulär, sötsaker eller annat gott att snaska på medan du funderar på de rätta svaren. Dryck är svår att skicka så den ordnar du själv.

Tio minuter innan vi kör igång, dvs klockan 16:50, kommer vi att öppna det digitala rummet där vi samlas. Instruktioner och länk kommer skickas ut via mail under dagen den 15 september. Om du inte har bekantat dig med det digitala verktyget ännu så kan du göra det redan nu – se nedan. Det är inte svårt! 

Så här förbereder du dig!

För att kunna delta behöver du ladda ner och installera gratisprogrammet zoom till din mobil, platta eller dator, ha en ok uppkoppling till wifi. Vi använder oss av Zoom för att mötas i vår digitala afterwork. Vi rekommenderar att du använder dator (enklare att se), men det funkar också med en mobil. Leta upp vad som passar för din dator eller webbläsare och ladda ner här: https://zoom.us/download. Mobilappen hittar du där du hittar andra appar. 

Innan vi börjar är det bra att du har kollat att allt funkar. GIL har ingen Zoom-support men verktyget har en bra hjälp för att komma igång och för att testa din utrustning: https://zoom.us/test

Vi hoppas på en sprudlande frisk och varm gemyt över nätet! Och du! Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du har någon med dig vid skärmen. 

 

  • 19 jan 2022 · 17:00 – 18:30
  • 1 timmar 30 minuter
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 13 jan 2022
  • Specifik info för tillfället: Du får hem ett litet paket med gottis till quizzen i brevlådan några dagar innan vi kör. Dryck står du själv för.

Anmäl dig

Anmäl dig senast onsdag 13 januari till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Eventet riktar sig till assistansberättigadeoch assistenter i GIL. Med anledning av det digitala rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda. Förebered gärna din utrustning innan vi kör igång så att vi kan fokusera på det lustfyllda.

Du kommer att få ett mail med länk till afterworken och ytterligare instruktioner under dagen den 15 september Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.