ons 15 feb

Assistansberättigade

AW : Sushikurs med Koizen

Onsdag den 15 februari blir det en exklusiv två timmars sushikurs där du få chansen att bli mästare på sushi! Och vi snackar verkligen mästarsushi – Koizen omnämns både i Guide Michelin och White guide! Du får lära dig att göra edomae sushi av far och son Chu, som står bakom och driver restaurang Koizen, och som båda har stor erfarenhet av den japanska paradrätten.

Far och son Chu berättar historien bakom edomae-stilen som har sitt ursprung i 1800-talets Edo (numera Tokyo) och var viktig för att förlänga råvarornas hållbarhet men också gjorde att man fick fram de bästa smakerna i fisk och skaldjur. Du får lära dig att göra nigiri sushi och får insikt i tekniker, smaker och filosofin bakom edomae sushi.

När vi gjort våra egna sushi så blir det gemensam middag där vi avnjuter sushin vi själva tillagat.

Vi håller till på GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30B. Vattnas det i munnen, anmäl dig bums! Sushikursen har begränsat antal platser och principen först till kvarn råder!

  • 15 feb 2023 · 17:00 – 19:00
  • 2 timmar
  • Mölndalsvägen 30B
  • Assistansberättigade
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 8 februari

Anmäl dig

Anmäl dig senast onsdag 8 februari till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Eventet riktar sig till assistansberättigade i GIL. Med anledning av det fysiska rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda.

Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.