tors 16 apr

Arbetsledare

Passerat event

Coachande ledarskap

Det coachande ledarskapet är en informell ledarstil och samtalsmodell som ses av många som en framgångsmetod för ett välfungerande team. Fokus ligger på medarbetarens grundläggande vilja att finna vägar, målet att få självgående och välmående medarbetare, och välfungerande arbetsplatser.

Utbildningen hålls av Lasse ”Brandmannen” Gustavsson som är en uppskattad föreläsare. Lasses föreläsningar präglas av mycket humor och värme, men också av djup insiktsfull kunskap kring frågor som rör livet och livskvalitet. Han blandar upplevelsebaserad teori med praktiska övningar.

Coachande ledarskap riktar sig till alla assistansberättigade arbetsledare, biträdande samt ställföreträdande arbetsledare i GIL.

  • 16 apr 2020 · 09:00 – 16:00
  • 7 timmar
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 1000 kr
  • Sista anmälningsdag: 20-04-15
  • Övrig info: GIL bjuder på lunch och fika. Vi försöker alltid att erbjuda något alternativ för den som allergisk eller vegetarian/vegan.

Anmäl dig

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen.

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver.

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.