ons 17 feb

Arbetsledare

Passerat event

AW : Filmtajm!

Onsdag den 17 februari laddar vi upp film på vår dator på kontoret och delar den med er. Filmen beskrivs som en inspirerande kompiskomedi där en ung kille och hans assistent som ger sig ut på en resa på jakt efter landmärken men hittar något helt annat. Vi skickar såklart lite snacks för att förhöja stunden. Drycken står du själv för. Efter filmen diskuterar vi det vi sett, sånt vi känner igen eller berörts av.

THE FUNDAMENTALS OF CARING

Filmen handlar om Ben och Trevor. Ben är en pensionerad författare som efter en personlig tragedi börjar arbeta som personlig assistent. Efter sex veckors utbildning möter han sin första kund, Trevor, en svärande 18-åring med muskeldystrofi. En är funktionsnedsatt känslomässigt, en är funktionsnedsatt fysiskt, tillsammans gör de en resa till alla de platser Trevor har blivit besatt av när han tittat på de lokala nyhetssändningarna. Filmen får betyget 4/5 på Filmtopp och 7,3 på IMDB!

Vill du få en försmak så kan du kolla in trailern här.

Längd: Filmen är 1. 37 timme lång.

Så här går det till

Några dagar innan Afterworken kommer du att få hem ett litet paket med snacks (förhoppningsvis i helt skick 🙄) som du plockar fram inför filmvisningen. 

En kvart innan vi kör igång AW:n, dvs klockan 16:45 kommer vi att öppna det digitala rummet där vi samlas. Instruktioner och länk kommer skickas ut via mail under dagen den 17 februari. Om du inte har bekantat dig med det digitala verktyget ännu så kan du göra det redan nu – se nedan. Det är inte svårt! 

Så här förbereder du dig! 

För att kunna delta behöver du ladda ner och installera gratisprogrammet zoom till din mobil, platta eller dator, ha en ok uppkoppling till wifi. Vi använder oss av Zoom för att mötas i vår digitala afterwork. Vi rekommenderar att du använder dator (enklare att se), men det funkar också med en mobil. Leta upp vad som passar för din dator eller webbläsare och ladda ner här: https://zoom.us/download. Mobilappen hittar du där du hittar andra appar. 

Innan vi börjar är det bra att du har kollat att allt funkar. GIL har ingen Zoom-support men verktyget har en bra hjälp för att komma igång och för att testa din utrustning: https://zoom.us/test

Vi hoppas på en sprudlande frisk och varm gemyt över nätet! Och du! Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du har någon med dig.

  • 17 feb 2021 · 17:00 – 19:00
  • 2 timmar
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 11 februari 2021
  • Specifik info för tillfället: Du får hem ett brev med passande snacks i brevlådan någon dag innan quizzen. Dryck står du själv för.

Anmäl dig

Anmäl dig senast torsdag 11 februari till anders@gil.se eller 031-63 21 94. Först till kvarn!

Eventet riktar sig till assistansberättigade i GIL. Med anledning av det digitala rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda. Förebered gärna din utrustning innan vi kör igång så att vi kan fokusera på det lustfyllda.

Du kommer att få ett mail med länk till afterworken och ytterligare instruktioner under dagen den 17 februari. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.