ons 18 nov

Ställföreträdande arbetsledare

Passerat event

Nätverket Nästan

Onsdag den 18 november drar nätverket Nästan igång igen. Liksom många andra samkväm dessa dagar blir det digitalt. Våran erfarenhet säger dock att det kan bli både varmt och nära trots att vi möts via Zoom och skärmen.

Kvällens tema : Rehab och fortsättningen på pandemin

Lena Svensk (GIL-stöd) och Malin Tidstrand (HR-chef) är värdar för mötet och håller i tråden under kvällens tema.

N Ä S T A N är ett nätverk för ställföreträdande arbetsledare som är anhöriga, föräldrar eller nära på annat sätt i arbetet men utanför familjen och som längtar efter att såväl stötta och få stöd och styrka genom samvaro och gemenskap i samma eller liknande situation.

 Vi har begränsat platserna till 20 personer och vill att alla använder kameran, hälsar Lena och Malin.

Så här går det till

Du kommer att få ett mail med en länk ifrån Lena Svensk någon gång under dagen den 18 november. En kvart innan mötet, dvs klockan 17:45, öppnas det digitala rummet där vi kommer mötas. Innan du släpps in kommer du att hamna i ett väntrum, bli kvar där tills du släpps in. Men du kan bekanta dig med det digitala verktyget redan nu.

Så här förbereder du dig!

För att kunna delta behöver du ladda ner och installera gratisprogrammet zoom till din mobil, platta eller dator, ha en ok uppkoppling till wifi. Vi använder oss av Zoom för att mötas i vår digitala afterwork. Vi rekommenderar att du använder dator (enklare att se), men det funkar också med en mobil. Leta upp vad som passar för din dator eller webbläsare och ladda ner här: https://zoom.us/download. Mobilappen hittar du där du hittar andra appar.

Innan vi börjar är det bra att du har kollat att allt funkar. GIL har ingen Zoom-support men verktyget har en bra hjälp för att komma igång och för att testa din utrustning: https://zoom.us/test

Vi hoppas du dyker upp på skärmen för varm gemyt över nätet!

 

  • 18 nov 2020 · 18:30 – 19:30
  • 1 timmar
  • Ställföreträdande arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 16 nov 2020
  • Specifik info för tillfället: Endast 20 platser

Anmäl dig

Anmäl dig senast fredag 16 november till lena.svensk@gil.se eller 031-63 64 87.

Eventet riktar sig till ställföreträdande arbetsledare som kan vara anhöriga, föräldrar eller nära på annat sätt i arbetet men utan familjeband. Med anledning av det digitala rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda. Förbered gärna din utrustning innan vi kör igång så att vi kan fokusera på det du kommer för..

Du kommer att få ett mail med länk till mötet och ytterligare instruktioner under dagen den 18 november. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.