tors 17 mar

Ställföreträdande arbetsledare

Passerat event

Nätverket Nästan

Nu startar nätverket NÄSTAN upp igen. Eftersom alla restriktioner upphävts så ses vi live på kontoret. Nätverket NÄSTAN vänder sig till dig som är ställföreträdande arbetsledare, anhörig eller inte anhörig spelar ingen roll. Har du gjort dig bekväm med Zoom eller har långt till Göteborg och föredrar det digitala rummet så är du precis lika välkommen! Vi möts både IRL och via skärmen.

Till det första tillfället har Lena bjudit in Caroline A Bräutigam (ansvarig för marknadsföringen i GIL) som kommer att prata om rekrytering och hur man skriver en annons som ”säljer”.

Anmäl dig senast tisdag den 15 mars kl 12.00 till lena.svensk@gil.se eller via formuläret nedan så att hon kan fixa mat som räcker till alla. Varmt välkommen på den första fysiska träffen på väldigt länge! Vi ses i CP-salen på Göteborgskontoret.

Har du någon idé eller önskemål kontakta Lena Svensk (GIL-stöd) på lena.svensk@gil.se. Det är hon som håller i trådarna.

NÄSTAN är ett nätverk för ställföreträdande arbetsledare, anhöriga som externa, som längtar efter att såväl stötta och få stöd och styrka genom samvaro och gemenskap i samma eller liknande situationer.

 

  • 17 mar 2022 · 17:30 – 20:00
  • 2 timmar 30 minuter
  • Ställföreträdande arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 15 mars 2022
  • Specifik info för tillfället: Max 20 platser

Anmäl dig

Anmäl dig senast tisdag 15 mars till lena.svensk@gil.se eller 031-63 64 87.

Eventet riktar sig till ställföreträdande arbetsledare som kan vara anhöriga, föräldrar eller nära på annat sätt i arbetet men utan något familjeband. Med anledning av det digitala rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda. Förbered gärna din utrustning innan vi kör igång så att vi kan fokusera på det du kommer för..

Du kommer att få ett mail med länk till mötet och ytterligare instruktioner under dagen den 29 marsr. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.