ons 31 mar

Ställföreträdande arbetsledare

Passerat event

Nätverket Nästan

På begäran drar nätverket NÄSTAN igång igen med start onsdag den 31 mars. Liksom många andra samkväm dessa dagar blir det digitalt. Vår erfarenhet säger dock att det kan bli både varmt och nära trots att vi möts via Zoom och skärmen.

Kvällens tema : Det du funderar på och en presentation av vår nya HR-chef

Lena Svensk (GIL-stöd) och Linda Andersson (HR-chef) är värdar för mötet och håller i tråden under kvällens tema.

N Ä S T A N är ett nätverk för ställföreträdande arbetsledare, anhöriga som externa, som längtar efter att såväl stötta och få stöd och styrka genom samvaro och gemenskap i samma eller liknande situationer.

Vi har begränsat platserna till 20 personer och vill att alla använder kameran, hälsar Lena.

Så här går det till

Du kommer att få ett mail med en länk ifrån Lena Svensk någon gång under dagen den 31 mars. En kvart innan mötet, dvs klockan 17:15, öppnas det digitala rummet där vi kommer mötas. Innan du släpps in kommer du att hamna i ett väntrum. Bli kvar där tills du släpps in!

Har du inte använt zoom kan du bekanta dig med det digitala verktyget redan nu.

Så här förbereder du dig!

För att kunna delta behöver du ladda ner och installera gratisprogrammet zoom till din mobil, platta eller dator, ha en ok uppkoppling till wifi. Vi använder oss av Zoom för att mötas i vår digitala afterwork. Vi rekommenderar att du använder dator (enklare att se), men det funkar också med en mobil. Leta upp vad som passar för din dator eller webbläsare och ladda ner här: https://zoom.us/download. Mobilappen hittar du där du hittar andra appar.

Innan vi börjar är det bra att du har kollat att allt funkar. GIL har ingen Zoom-support men verktyget har en bra hjälp för att komma igång och för att testa din utrustning: https://zoom.us/test

Vi hoppas du dyker upp på skärmen för varm gemyt över nätet!

 

  • 31 mar 2021 · 17:30 – 18:30
  • 1 timmar
  • Ställföreträdande arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 29 mars 2021
  • Specifik info för tillfället: Max 20 platser

Anmäl dig

Anmäl dig senast måndag 29 mars till lena.svensk@gil.se eller 031-63 64 87.

Eventet riktar sig till ställföreträdande arbetsledare som kan vara anhöriga, föräldrar eller nära på annat sätt i arbetet men utan något familjeband. Med anledning av det digitala rummets begränsningar kommer antalet platser vara begränsat och principen först till kvarn kommer att råda. Förbered gärna din utrustning innan vi kör igång så att vi kan fokusera på det du kommer för..

Du kommer att få ett mail med länk till mötet och ytterligare instruktioner under dagen den 29 marsr. Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.