ons 8 dec

Alla

Nyheter i Primass (digital)

Vårt digitala verktyg Primass lever och förbättras hela tiden. Ibland kommer dock ändringarna lite plötsligt, nya funktioner läggs till och gamla invanda ser lite annorlunda ut. Därför har Therese som är den som är mest i kontakt med utvecklarna på Primass utarbetat en liten utbildningsession på två timmar för den som vill uppdatera sig på Primass.

En av de stora nyheterna är ju önskeschemat som du får hjälp att komma igång med. Hon berättar även om varför publicerade grundscheman låsts, hur assistenterna ska göra om de vill visa sina telefonnummer för varandra, eller gömma sig, språk och intressen i rekryteringsprofilen, total ATL och ATL per person, hur du ser avräkningsperioder i framtiden, vad som är så himla bra med appen.

Det lämnas självklart en massa utrymme för tips och tricks och alla frågor som deltagarna har om verktygen i systemet.

Nyheter i Primass vänder sig till både arbetsledare och assistenter i GIL. Utbildningen sker online, via Zoom.

Du får självklart lön för din medverkan.

Vår målsättning är att du efter föreläsningen ska känna dig trygg med de digitala verktygen i Primass.

  • 8 dec 2021 · 14:00 – 16:00
  • 2 timmar
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 0 kr
  • Sista anmälningsdag: 8 dec 2021
  • Övrig info: För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.

Anmäl dig

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen.

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver.

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.