ons 17 maj

Alla

Passerat event

AW : Picknick med vovvar i Slottsskogen

Onsdagen den 17 maj picknickar vi med duktiga sökhunden Kjellsie och hennes assistanshundkompisar från föreningen Hjälpande tassar. Hundarna visar vad de kan och deras förare berättar om träning och delar med sig av tips och kunskap. Ta gärna med din egen hund om du vill prova på nos- och sökövningar. Dessutom blir det tillfälle att ställa nyfikna frågor, få proffstips och klappa och gosa med vovvarna såklart!

Det blir även en snitslad bana runt fågeldammen så att du får chans att pröva dina kunskaper i en quiz med hundtema. Vi dukar upp bordet under ”vårt träd” med snacks, wraps och flera dryckesalternativ.

Välkommen på ett par gosiga timmar med hundsnack i det gröna.

Kjellsie har med sig matte Malin, även känd som ekonomiassistent på GIL, den andra vovven förs av Elin som är arbetsledare i GIL

Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du vill ta någon med dig så att vi har snacks och dryck så att det räcker till alla!

Vi bjuder in till afterwork en onsdag i varje månad. Varje kväll med sitt eget tema. Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se.

PS. Skulle vädret var regnigt och allmänt ogästvänligt så tänker vi om och lovar att höra av oss god tid så att du hinner ställa om dina planer.

  • 17 maj 2023 · 16:00 – 18:00
  • 2 timmar
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: Torsdag 11 maj
  • Specifik info för tillfället: Samling utanför Villa Belparc. Vi bjuder på snacks, wraps och dryck.

Anmäl dig

Anmäl dig senast torsdag 11 maj till Anders på anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Eventet riktar sig till assistansberättigade och arbetsledare i GIL.

Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.