ons 24 aug

Alla

Uppvisning med sök och assistanshund i Slottsskogen

Vi inleder höstens AW-träffar med duktiga sökhunden Kjellsie och ett par assistanshundar från föreningen Hjälpande tassar som visar vad de kan. Deras förare berättar om träning och delar med sig av tips och kunskap. Vi snitslar även en bana runt fågeldammen så att du får chans att visa vad du kan i en quiz med hundtema. Vi dukar upp bordet under ”vårt träd” med snacks, wraps och flera dryckesalternativ. Välkommen på ett par sköna timmar med hundsnack i det gröna med kompisarna i GIL.

Kjellsie har med sig matte Malin Hedeberg, även känd som ekonomiassistent på GIL.

Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du vill ta någon med dig så att vi har snacks och dryck så att det räcker till alla!

Vi bjuder in till afterwork en onsdag i varje månad. Varje kväll med sitt eget tema. Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se.

PS. Skulle vädret var regnigt och allmänt ogästvänligt så tänker vi om och lovar att höra av oss god tid så att du hinner ställa om dina planer.

  • 24 aug 2022 · 16:00 – 18:00
  • 2 timmar
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 18 aug 2022
  • Specifik info för tillfället: Samling utanför Villa Belparc. Vi bjuder på snacks, wraps och dryck.

Anmäl dig

Anmäl dig senast torsdag 18 augusti till Anders på anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Eventet riktar sig till assistansberättigade och arbetsledare i GIL.

Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.