mån 4 apr

Alla

Passerat event

Workshop: Appen Reda

Reda är en app där du kan samla, sortera och dela med dig av information som rör dig och din funktionsnedsättning. I appen kan du exempelvis lägga in bilder som visar hur du vill att dina kläder sorteras i din garderob, filmer som visar hur man kopplar in andningsmaskinen eller listor på vad du vill ska packas med när du ska till badplatsen. Appen kan hjälpa dig att få rätt bemötande, rätt behandling och rätt assistans och ersätter alla dammiga checklistor och instruktionspärmar!

Appen kan du använda i vardagen, vid särskilda händelser, när du ska introducera nya assistenter eller kanske när du är inlagd på sjukhuset. Du kan välja vem du vill dela vilken information med. Få styr på mammor, syskon, sjukgymnasten, vikarien och kortispersonalen!

Nu är det dags för sista testet. Du som är nyfiken på att börja använda Reda är välkommen till en workshop på GIL:s kontor måndagen den 4 april klockan 17.00-19.00. Du får något enklare att äta samt fika och en möjlighet att tillsammans med andra testa och fundera på i vilka situationer som Reda skulle vara till hjälp för dig och din assistentgrupp. Ta gärna med assistenter eller anhöriga.

Reda är Bräcke Diakonis projekt, som är finansierat av Allmänna Arvsfonden. GIL har varit part i projektet. Följ appen Reda på Facebook.

Alla som är intresserade är välkomna på workshopen, man behöver inte vara medlem eller anställd i GIL.

Adress: GIL, Mölndalsvägen 30B i Göteborg (nära Liseberg).

  • 4 apr 2022 · 17:00 – 19:00
  • 2 timmar
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 31 mars 2022
  • Specifik info för tillfället: Alla som är intresserade är välkomna på workshopen, man behöver inte vara medlem eller anställd i GIL. Vi bjuder på något enklare att äta och fika.

Anmäl dig

Anmäl dig senast torsdag 31 mars. Glöm inte att ange eventuella allergier eller om du är vegan / vegetarian. I fältet anställningsnummer / Arbetsledarnummer kan du skriva t ex vilken ort eller organisation du kommer ifrån.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.