Alla jobb

40-50 % personlig assistent

Ort

Jönköping

Publicerad

2023-11-11

Sista ansökan

2023-12-10

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Du som kanske är studerande på distans eller egen företagare eller av annan anledning är intresserad av att jobba 40%-50% Här finns en tjänst som personlig assistent.

Arbetet sker på dag, kväll, helg och natt med 7 timmars väntetid. Förutom hjälp med omvårdnad behövs assistans med allt övrigt i den dagliga tillvaron, t.ex. inköp, matlagning, städning, tvätt, träning och fritidsaktiviteter mm. Du som söker ska vara en mogen, flexibel kvinna som tycker om att arbeta med människor.

Arbetet kräver att du kan lyssna, följa instruktioner, har lätt för att anpassa dig, är lyhörd och inkännande. Allt arbete skall utföras i dialog och med respekt. Hjälpmedel finns men besvärliga arbetsställningar kan förekomma. Det är en fördel om du är van vid och tycker om hundar. Det krävs att du är rökfri, har körkort samt är villig att köra en handikappanpassad bil, samt att du kan delta i vattengymnastik. Dessutom måste du tala flytande svenska. En stor del av arbetstiden kommer att utföras i en handikappanpassad sommarstuga med sjöläge nära Jönköping, samt på assistentanvändarens arbetsplats, varför det är nödvändigt att du har tillgång till egen bil.

Är du en mogen kvinna med livserfarenhet så är du varmt välkommen att söka ovanstående sommarvikariat.

I nuläget är det ett vikariat (studieledighet) men kan på sikt bli en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

 

Anställningsform: deltid

Timlön enl överenskommelse + jourersättning och ob-ersättning.
Kollektivavtal Kommunal-KFO.

Tillträde enligt överenskommelse. Introduktion sker på plats.

För mer information kontakta arbetsledare Marita på tel 0709-591884.

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Ort

Jönköping

Publicerad

2023-11-11

Sista ansökan

2023-12-10