Alla jobb

Personlig Assistent, 50-60% (24h/dygnspass)

Ort

Stenungsund

Publicerad

2023-11-08

Sista ansökan

2023-12-07

Till en glad och positiv 31-årig kille med mycket humor söker vi nu en driven personlig assistent. Han bor i egen lägenhet i centrala Stenungsund och till vardags är han inom kommunens daglig verksamhet. Han har en kognitiv utvecklings-, rörelse- samt synnedsättning och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Det dagliga hjälpbehovet är omfattande och det innebär att du kommer vara ett stöd i all omvårdnad så som tex. förflyttningar, tillsyn, matning, dagsplanering och sysselsättning. Eftersom kommunikation genom tal saknas är det ytterst viktigt att du är lyhörd och uppmärksam.

Vi söker dig kvinna eller man, med tidigare erfarenhet och som är social, ansvarsfull och kan ta egna initiativ till aktiviteter. Tillsammans med kompisar gillar han tex att bowla, bio, Liseberg, röra sig ute bland folk, att bada i uppvärmda bassänger, familjespel, Wii och att lyssna på musik.

Du får en noggrann genomgång av uppdraget via omfattande bredvidgång dagtid som timanställd före du arbetar självständigt. Personkemin är så klart en avgörande del i en anställning och anställningen kan senare övergå till visstid så länge uppdraget varar.

Efter introduktionstiden arbetar du 24h/dygnspass inkl. sovande jour, men kortare arbetspass dagtid kan förekomma.

Krav:
– Goda kunskaper i Svenska språket, i både tal och skrift.
– Körkort för manuellt växlad bil
– Rökfri
– Simkunnig

Meriterande:
– Utbildning/erfarenhet av vård och omsorg.
– Erfarenhet av lyftteknik

Ev. frågor besvaras av jonny@lilufa.se
Assistanssamordnarens hemsida www.gil.se

Välkommen med din ansökan.

Ort

Stenungsund

Publicerad

2023-11-08

Sista ansökan

2023-12-07