Alla jobb

Kvinnlig personlig assistent sökes till Bengtfors-området, timanställning

Kontakt

Lena Svensk
Rekryterare
031636487

Ort

Bengtsfors

Publicerad

2023-11-16

Sista ansökan

2023-12-15

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska.

Just nu söker vi en kvinnlig timanställd till Bengtsfors-området

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämplig kandidat med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga går i pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Till denna tjänst krävs det att du har körkort, eftersom du kommer att den assistansberättigades bil. Men du måste även själv ha en egen bil, för att kunna ta dig till den assistansberättigade som bor en bit utanför Bengtsfors, dit det inte går några bussar.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Lena Svensk
Rekryterare
031636487

Ort

Bengtsfors

Publicerad

2023-11-16

Sista ansökan

2023-12-15