Alla nyheter
31 mars 2021

Glad påsk, en quiz och våra öppettider

Så var det påsk igen! Vi hoppas på varma, vindstilla och soliga dagar! Föredrar du att vistas i värmen inomhus rekommenderar vi quizzande runt bordet. Använd gärna vår quiz ”Kackel i hönsgården”. Under påskhelgen har vi stängt långfredag, påskafton, påskdag och annandag påsk. Tisdag den 6 april är kontoret öppet som vanligt.

Du når oss igen på tisdag den 6 april men också på nödtelefonen hela helgen om det skulle vara något akut som verkligen inte kan vänta. Håll avstånd och tänk noga på varandra och andra. 🐣 🐣 🐣

Påskquiz, Facit, Svarsformulär och instruktion

Lite quiz till kaffet kanske? Vi stoppar ner vår påskquizz i påskägget. Den är gjord för att köras på skärmen. Välj bildspel när du öppnat powerpointen och ta dig fram fråga för fråga genom att klicka på pilarna på tangentbordet eller på musen om du använder en sån.

Här laddar du ner Quizzen – Kackel i hönsgården, facit och svarsformulär. Du behöver klicka på några av bilderna! Provkör gärna quizzen innan ni spelar för att känna dig säker som quizmaster när ni ska köra skarpt.

  • startbilden och på fråga 7, 16 och 19 kan du klicka på eller föra pekaren över den lilla högtalarsymbolen längst ner i högra hörnet för för att få lite hjälp i frågan eller bara skapa lite stämning.
  • På fråga 9 behöver du klicka någonstans – var som helst – i bilden för att få igång det filmade inslaget kopplat till frågan.

Kan du inte visa powerpointen går det lika bra att ladda ner quizzen som PDF. Ljud- och filminslagen försvinner men frågorna fungerar lika bra utan. Facit och svarsformulär är samma som de som är länkade ovan.

Gott smaskande, glatt quizzande och härlig påsk!