Alla nyheter
15 January 2024

Sökes: Administratör till Göteborgskontoret

Vi söker en administratör på 100 % till vårt kontor i Göteborg (nära Liseberg). Du har god förmåga till struktur och multitasking och gillar att fylla din dag med många varierande uppgifter och ser andras problem som utmaningar att lösa. Du får i hög grad själv planera din arbetsdag. Du har lätt för att ta människor och kommer ha mycket kontakt med både assistansberättigade och personliga assistenter. Du brinner precis som vi för konceptet Independent Living och tycker om tanken på att ha en arbetsgivare som gör skillnad.

I dina arbetsuppgifter ingår det att svara i telefon under våra telefontider, ta hand om posten, scanna dokument samt förbereda våra lokaler för utbildningar och event – både administrativt och praktiskt. Du håller koll på listor och rutiner, gör beställningar och ser till att det är trevligt att komma till vårt kontor, både genom ditt bemötande och genom att lokalerna är i god ordning. Du är den som ser till att allt finns på rätt plats vid rätt tid!

Laptop på ett bord, frukter runt om, på skärmen: GIL:s hemsida

Du har gått ut gymnasiet med godkända betyg och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är av stor vikt att du har en administrativ ådra och gillar ordning och reda. Du är uppmärksam och noga med detaljerna. Du har god datorvana och behärskar hela Officepaketet. Det är meriterande om du jobbat som personlig assistent eller om du eller någon i din närhet har personlig assistans.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde så snart som möjligt, lön enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en provanställning på 6 månader. Placeringen är på kontoret.

Ansökan och fler frågor

Fackligt ombud Emelie Liljekrantz 031-63 68 70. Frågor om tjänsten ställer du till Anders Westgerd, VD, på 031-63 21 94 eller anders@gil.se. Välkommen med din ansökan!

Lite om GIL

GIL är en assistansanordnare, vi är i dagsläget 30 personer på kontoret som samordnar personlig assistans för drygt 250 assistansberättigade. Vi har omkring 2 200 anställda personliga assistenter. Hela verksamheten baseras på Independent Living-filosofin, en tanke om att människor med funktionsnedsättningar har samma rätt att bestämma över sitt liv som alla andra. GIL har inget vinstintresse.
Ännu mer om GIL hittar du på vår hemsida www.gil.se