Alla jobb

Pratglad universitetsstudent söker personlig assistent

Kontakt

Camilla Krook
Arbetsledare
jobbasomassistent03@gmail.com

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-04-03

Sista ansökan

2024-05-02

Jag heter Elin och är 21 år. Jag bor i Torslanda med mamma, pappa och våra hundar. Just nu söker jag en ny assistent, det kanske är du?

Jag studerar andra året på Universitet i centrala Göteborg. På fritiden är jag en mångsysslare som har en stor förkärlek för teater, rollspel och brädspel, pyssel av många olika slag samt att laga mat och baka. Går gärna på stan och fikar eller äter en god middag med vänner.

Varför söker jag en assistent då? Jag har en muskelsjukdom som kallas för SMA typ 2 vilket innebär att jag behöver hjälp med allting praktiskt, från hygien och sjukgymnastik till att vispa ägg och ta fram alldeles för tjocka böcker. Hjälpmedel för lyft finns men du bör inte ha några ryggproblem eftersom arbetet ändå kan vara fysiskt krävande.

Vad jag söker hos dig som assistent? Du behöver ha god svenska, instruktioner ges muntligt. Du behöver också vara bekväm med att pendla mellan aktivt arbete och att bara vara i närheten då mängden hjälp jag behöver för stunden beror på vad jag gör. Du behöver också vara ordningsam och noga med att komma i tid och inte lukta rök på arbetstid. Vad som däremot inte krävs är erfarenhet, du lär dig allt på plats, och introduceras med bredvidgång med annan assistent. Det absolut viktigaste är att vi trivs tillsammans, det brukar vara lättare att spendera sin tid med en annan människa om man också kan ha det trevligt ihop.

Arbetstiden är förlagd både dagtid, kvällstid, helger, samt sovande jour på nätterna, lite beroende på er sökande. Arbetsplatsen är där jag befinner mig vilket kan innebära att man är hemma, i skolan, eller någon helt annan stans.

Kollektivavtalet är Kommunal-KFO, och lön enligt överenskommelsen.

Tjänsten börjar som en timanställning som sedan kan gå vidare till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad, om vi trivs ihop.

Jag anställer assistenter löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Jag söker dig som vill jobba med just mig, så du får gärna berätta lite om dig själv utifrån vad jag skrivit i denna annons

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Camilla Krook
Arbetsledare
jobbasomassistent03@gmail.com

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-04-03

Sista ansökan

2024-05-02