Alla jobb

Helgassistent sökes till 5-årig kille i Sävedalen

Kontakt

Rickard Apelstav
Gil-stöd
rickard@gil.se

Ort

Partille

Publicerad

2024-04-04

Sista ansökan

2024-05-03

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Glad, positiv assistent sökes i Sävedalen till vår härliga son. Vår kille är 5 år, har CP, svår intellektuell funktionsnedsättning och har ett stort omsorgsbehov där han behöver hjälp att stå, äta (via PEG), distribuera mediciner etc. Han är väldigt socialt medveten och har nära till skratt, vilket vi även ser att en assistent har. Han älskar musik, att kramas, leka, promenader etc.

Vi letar efter en assistent som kan arbeta helger, ca 10-17 på lördagar och söndagar två helger i månaden men om vi hittar rätt person kan det finnas möjlighet att arbeta en helg eller ett par helgdagar enligt överenskommelse. Det finns även möjlighet att arbeta mer på lov och vikariera för vår ordinarie assistent för den som är intresserad. Det är ett stort plus men inget krav om du talar engelska.

En helg innebär ofta en kombination av utflykt till tex. Eldorado eller en park, en stund i ståstol, gunga, lek med ljudknappar, stretching, vila och distribuering av sondmat/mediciner. Det finns även möjlighet att arbeta mer på lov och vikariera för vår ordinarie assistent för den som är intresserad.

Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett genuint barnintresse. Vi har en hiss i huset och lyft/hjälpmedel men tunga lyft förekommer ibland. Det är ett stort plus men inget krav om du talar engelska.

Du börjar hos oss som timanställd men går sedan över till en anställning för visstid så länge uppdraget varar om allting fungerar bra för dig och för oss.

Beställ gärna ett belastningsregisterutdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning redan nu om du är intresserad!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Rickard Apelstav
Gil-stöd
rickard@gil.se

Ort

Partille

Publicerad

2024-04-04

Sista ansökan

2024-05-03