Alla jobb

Söker kvinnlig assistent till en glad 5-årig flicka i Kode

Kontakt

Rickard Apelstav
Gil-stöd
rickard@gil.se

Ort

Kungälv

Publicerad

2024-04-05

Sista ansökan

2024-05-04

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker kvinnliga assistenter dels till arbete vaken natt, och dels till att arbeta dagpass med vår 5-åriga dotter. Vi bor i Kode och det är nödvändigt att du har körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen, men det är en relativt kort biltur från norra Hisingen och Angered.

Du som söker har ett intresse för att vara med och arbeta för att ge bästa möjligheter till ett barn och arbeta för hennes självständighet och välmående. Vi tror att du som söker är en påhittig person med barnasinnet kvar. Du är omtänksam, lyhörd och trygg i dig själv och vågar ta eget initiativ. Du behöver vara ansvarstagande, kunna läsa av olika situationer och kunna agera i när något händer då en stor del av ditt arbete är att ha koll på hennes andning.

Erfarenhet av personlig assistans är inget krav, det viktigaste är att man är villig att lära sig och har personkemi.

Vi ser gärna att du:
– Har körkort och tillgång till egen bil, då det går dåligt med kollektivt.
– Jobbat som personlig assistent eller annan erfarenhet med barn sedan tidigare.
– Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
– Om du har erfarenhet av andningproblematik, epilepsi, sondmatning, hostmaskin, slemsug är det ett plus, men inget krav.
– God fysik då lyft förekommer.
– Då arbetet sker i hennes hem är det viktigt att ha förmåga att smälta in i övriga familjen då det finns syskon i familjen.
– Kan arbeta flexibla arbetstider – dag, kväll, natt och helg.
– Är lyhörd och uppmärksam då ni högst troligt inte har samma tal, utan flickan har sitt alldeles egna språk.

 

Om jobbet:
– Vi söker både natt- och dagassistenter. Nattassistenterna kan i bästa fall arbeta enstaka dagpass för att hålla en stark relation till vår dotter.
– Arbetspassen är i regel långa, ca 9-12h men exakta tider kan variera något.
– Det förekommer att vi behöver assistenter på annan ort några veckor under året. Det utgår då milersättning/traktamente till dig som assistent och logi finns vid behov. Resorna planeras i god tid så att du har möjlighet att planera tillsammans med oss.
– Du börjar hos oss på en timanställning som sedan går över till visstid så länge uppdraget varar om allting fungerar bra för dig och för oss.
– Vi är i första hand intresserade av assistenter som vill arbeta på schema ca 70% eller högre tjänstgöringsgrad

 

Om du är intresserad så beställ gärna hemm ett belastningsregisterutdrag för arbete med barn med funktionshinder redan nu!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Rickard Apelstav
Gil-stöd
rickard@gil.se

Ort

Kungälv

Publicerad

2024-04-05

Sista ansökan

2024-05-04