Alla jobb

Kvinnlig personlig assistent till 17-årig tjej- sommarvik/extra vid behov.

Kontakt

Jenny Segrén
Rekryterare
031-636489

Ort

Borås

Publicerad

2024-04-05

Sista ansökan

2024-05-04

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som kan jobba helger, hoppa in när ordinarie är sjuka/lediga samt jobba under sommaren då mina ordinarie assistenter har semester.

Arbetstider från ca. 13.00-19.30 (vardagar), helger varierande tider. Dygnspass (med 6 tim. sovande jour) finns, men blir först aktuellt efter du jobbat en tid. Lov finns tider dygnets alla timmar.

Du växlar mellan att arbeta självständigt och som dubbelassistent både helger och vardagar.

Lite om mig:

Jag är en 17-årig tjej som bor med min familj strax utanför Borås (Lockryd/Sandsjönäs). Går i skola i Borås och har assistans dygnet runt förutom skoltiden (lov har jag assistans dygnets alla timmar).

Personlig assistans handlar inte så mycket om att vårda mig utan mer möjliggöra att jag ska kunna leva mitt liv på det sätt jag vill. Jag och mina assistenter åker ut och hittar på mycket. Vid tränar mycket i bassäng, eftersom jag mår bra utav det och träffar nya människor vilket jag tycker mycket om. 

Jag behöver hjälp att tolka utåt i möten med människor som inte känner mig då jag inte har något tal. Utöver det behöver jag hjälp med förflyttningar, påklädning, matning samt personlig hygien.

Några krav:

Du är kvinna.

Du har tålamod, god initiativförmåga samt är glad och positiv som person.

Att du har körkort och tillgång till egen bil är bra (men inget måste), då jag har en egen anpassad bil som används till och från aktiviteter. Bra bussförbindelser finns.

Du ska kunna prata, förstå och skriva bra på svenska då jag ej har verbalt tal samt att vi har dokumentationsskyldighet.

Du behöver inga tidigare erfarenheter som personlig assistent – viktigast är att vi trivs tillsammans.

Om tjänsten:

Ansökan ska innehålla personligt brev (gärna lite kort varför denna tjänsten skulle passa dig), CV samt namn på referenser. 

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas (om du söker tjänsten så skicka efter ett belastningsregister samma dag. Har du digital brevlåda så be att få det till denna).

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Tjänsten är en timanställning.

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Jenny Segrén
Rekryterare
031-636489

Ort

Borås

Publicerad

2024-04-05

Sista ansökan

2024-05-04