Alla jobb

Personliga assistenter sökes till Mölnlycke, vaken natt och sommarvik

Kontakt

Lena Svensk
Rekryterare
031636487

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-04-15

Sista ansökan

2024-05-07

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Tjänsterna är fördelade

1. vaken natt med arbetstider oftast förlagda mellan 21.00-09.00, 70 %, sommarvikariat 24/6-6/9, enligt schema, med möjlighet att vara timvikarie innan sommaren och efter sommaren.

2. dagar, kvällar och helger, med tider oftast förlagda 09.00-21.00, 75 % sommarvikariat, som kan fortsätta som en vikariat på 50 % under hösten med tjänstgöring varannan helg.

Jag är en ung man i mina bästa år, som bor i egen lägenhet i Mölnlycke med hjälp av mina assistenter. Trots mina funktionsnedsättningar som gör att jag behöver hjälp med allt ifrån intimhygien, till matning, aktiviteter och mycket mer, så gillar jag att vara aktiv och fokusera på det positiva här i livet.

Därför söker jag dig, som har en positiv inställning till livet. Har tålamod. Gillar att det händer saker. Är initiativrik- Har lätt för att samarbeta. Pratar, förstår och skriver mycket bra svenska och förstår skrivna instruktioner, eftersom jag inte har någon verbal kommunikation och du skall tolka mig för min omgivning.

Du måste dessutom ha körkort och god körvana, i och med att jag har egen bil, som mina assistenter kör. Vidare så måste du ha en väldans massa andra positiva egenskaper.

Jag tränar en hel del i uppvärmda bassänger. Kör go-cart. Åker Balder på Liseberg. Går på bio, konserter, sportevenemang och teatrar. Träffar vänner. Bowlar. Reser. Och en hel del annat.

Min assistansgrupp består av killar och tjejer, de flesta mellan 30-40 år, där vissa arbetar dag/kväll och andra arbetar vaken natt. Dagtid förekommer det så gott som dagligen dubbelassistans under ett par timmar.

Bägge dessa tjänster börjar som en timanställning med bredvidgång dag- och kvällstid, oavsett om du skall arbeta vaken natt. Detta för att vi skall lära känna varandra när jag är aktiv.

Eftersom det tar lite tid att lära känna mig, så hjälps mina assistenter åt att täcka upp vid sjukdom och ledigheter.

Till mig tar du dig lätt med buss. Grön Express stannar ca 500 meter ifrån min lägenhet, men alla passar startar/avslutas inte  alltid hemma hos mig.

Din ansökan, ett kortare brev om dig själv, ditt CV och svar på urvalsfrågorna.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Lena Svensk
Rekryterare
031636487

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-04-15

Sista ansökan

2024-05-07