Alla jobb

Kvinnlig personlig assistent sökes till Varberg, 65 % och timvikarie

Kontakt

Anna Gustavsson
GIL-stöd
anna.gustavsson@gil.se

Ort

Varberg

Publicerad

2024-04-14

Sista ansökan

2024-05-11

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Arbetstider är förlagda vardagar 09.00-18.00, lördagar 09.00-15.00 och söndagar 09.00-17.00 enligt ett rullande schema.

Jag söker en kvinnlig personlig assistent som har körkort, eftersom jag har egen bil som du kör i tjänsten. Du talar, skriver och förstår svenska bra, eftesom du ibland hjälper mig att skriva.

En fördel är om du har jobbat inom vård och omsorg innan eller på annat sätt med människor tidigare. Är du dessutom duktig på att laga husmanskost ifrån grunden, så är det ett stort plus.

Du som person är initiativtagande, känner ansvar och är  en flexibel person. Du är dessutom rökfri, eftersom vi har en rökfri arbetsplats.

Jag heter Karl-Johan, men kallas för Johan. Är en trevlig och pratglad man i mina bästa år, vilket gör att du måste ha humor!

Jag har en medfödd CP-skada, vilket innebär att jag idag behöver hjälp med det mesta, allt ifrån hushållsarbete till intimhygien, men även vara med på aktiviteter och göra utflykter.

Om jag är ute och kör permobil, så får du cykla med på min elcykel, så att du kan hänga med när jag sätter fart.

Jag är en stor djurvän, gillar teknik och klockor, lyssnar gärna på musik och tittar på film. Det är extra bra om du är kreativ och kan ta egna initiativ.

Tjänsten börjar som en timanställning och trivs vi tillsammans kan den komma att övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 65 %.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Anna Gustavsson
GIL-stöd
anna.gustavsson@gil.se

Ort

Varberg

Publicerad

2024-04-14

Sista ansökan

2024-05-11