Alla jobb

Kvinnlig assistent sökes till Onsala, 75 %

Kontakt

Lena Svensk
Rekryterare
031636487

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-04-14

Sista ansökan

2024-05-11

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och nätter med två timmars sovande jour enligt ett rullande schema.

18-årig aktiv tjej söker en kvinnlig assistent som kan assistera henne både med vardagliga sysslor, hitta på roliga saker, vara en träningskompis som ”peppar” henne till stordåd. 

Du som söker är trygg, lyhörd och initiativrik. Du kan både tänka utanför ”ramarna” och ”hålla många bollar i luften” samtidigt. 

Det är en fördel om du har arbetat inom vården eller som personlig assistent tidigare. Det är ett krav att du både pratar och förstår svenska bra, eftersom du skall tolka tjejen för hennes omgivning.

Eftersom tjejen bor på landet i Onsala, utanför Kungsbacka, tillsammans med sin familj, måste du ha körkort och tillgång till bil, så att du kan ta dig till arbetsplatsen.

Tjänsten börjar som en timanställning på cirka en månad, för att sedan övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad om 75 % om vi trivs tillsammans. Det finns även möjlighet att enbart vara timanställd och bli inringd vid behov.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Lena Svensk
Rekryterare
031636487

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-04-14

Sista ansökan

2024-05-11