Alla jobb

Kvinnlig personlig assistent sökes för sommarvikariat i Ytterby

Kontakt

Tullimor Jardestedt Andréasson
Arbetsledare
tullie54@hotmail.com

Ort

Kungälv

Publicerad

2024-04-12

Sista ansökan

2024-05-11

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som kan ta en timanställning som sommarvikarie mellan veckorna 27-37.

Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 08.30-20.00.

Du är en lugn kvinna, som är trygg, lyhörd, positiv och har nära till skratt. Du pratar och förstår svenska mycket bra, eftersom du skall tolka kvinnan för hennes omgivning. Du måste ha bra fysik i och med att du både kommer vara med i bassäng och träna och även assistera vid förflyttningar. Förutom aktivering så behöver kvinnan ha stöttning i vardagen och med personlig hygien.

Kvinnan som söker assistent är 38 år och bor på landet i Ytterby, nära Kungälv tillsammans med sin famijl. Men för att kunna komma dit måste du ha både körkort och tillgång till bil.

Du måste vara rökfri, eftersom detta är en rökfri arbetsplats. Du kan inte heller vara pälsdjursallergiker, eftersom det finns både hund och katt i familjen.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Tullimor Jardestedt Andréasson
Arbetsledare
tullie54@hotmail.com

Ort

Kungälv

Publicerad

2024-04-12

Sista ansökan

2024-05-11