Alla jobb

Positiv ung man söker personlig assistent i Mölndal, 50-90 %

Kontakt

Lena Wik
Servicechef
031-632173

Ort

Mölndal

Publicerad

2024-04-15

Sista ansökan

2024-05-14

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Söker du en arbetsplats med fungerande rutiner som blandas med härlig jargong och humor i vardagens arbete, då kanske detta är rätt arbetsplats för dig.

Med hjälp av arbetsledaren följer här en kort beskrivning om mig.

Jag är en man på 33 år som kan se dagliga små händelser med humor och jag söker dig som som sprider trygghet och värme runt dig i ditt arbete. Så att jag, efter mina förutsättningar kan leva mitt liv.

Jag övervinner svårigheter med en ödmjukhet, envishet och ett tålmodigt kämpande i min vardag. Med en viss självironi och humor blivit lite enklare.

Jag har dubbelassistans dygnets alla timmar (vaken natt) efter en olycka där jag fick en förvärvad hjärnskada.

Mina assistenter arbetar dagar, kvällar, helger och vaken natt, med tjänstgöring varannan helg.

Det är viktigt för mig att du har en positiv inställning till livet, god känsla för detaljer i arbetet och förmåga att följa arbetsrutiner.

Krav är att du har mycket goda språkkunskaper i svenska, så att inga missförstånd uppstår och eftersom du dessutom skall tolka mig för min omgivning. Själv kommunicerar jag med kroppsspråk och ögonen.

Om du har erfarenhet av trach och ventilator, så är det en merit.

Jag har en passion för resor till sol och bad. Uppskattar event, bio, vardaglig träning, vara i sociala sammanhang, men även lugna hemmakvällar är både skönt och nödvändigt för mig.

Eftersom jag har en lägenhet på Spanska solkusten, kan det hända att du kommer att arbeta i Spanien några veckor/år. Givetvis med både god framförhållning och planering.

Mina assistenter förflyttar mig med taklift/hjälpmedel och jag har permobil.

Tjänsten börjar som en timanställning för att sedan kunna övergå till en visstidsanställning med tjänstgöringrad på 50-90 %, om vi trivs tillsammans. Jag prioriterar sökande som har en långsiktigt ambition till tjänsten.

Vi söker även sommarvikarier på 50-90 %.

Väcker min presentation intresse är du välkommen att söka tjänsten till den coolaste killen i rulle 🙂

Har du frågor ang jobbet hör du av dig och mejlar: mcarsi@live.se

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Lena Wik
Servicechef
031-632173

Ort

Mölndal

Publicerad

2024-04-15

Sista ansökan

2024-05-14