fre 18 nov

Arbetsledare

Arbetsledarutbildning (DIGITAL)

Arbetsledarutbildningen är en obligatorisk introduktionsutbildning för alla assistansberättigade arbetsledare och ställföreträdande arbetsledare i GIL. Utbildningen innehåller de viktigaste delarna av vår normalt tre dagar långa arbetsledarutbildning. Våra föreläsare går under två dagar igenom viktig kunskap och introducerar de verktyg du behöver för att kunna genomföra åtagandet som arbetsledare på ett bra sätt. Vi tar bland annat upp Independent Living-ideologin, arbetsmiljö, arbetsrätt, assistansekonomi och arbetsledarskap. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Arbetsledarutbildningen ges vid två tillfällen hösten 2021, det ena är förlagt till vardagar (tisdag-onsdag) och den andra ges som en helgutbildning (lördag-söndag). Du som har gått denna utbildning tidigare och önskar repetera eller fördjupa sig i något specifikt område, kan välja att anmäla dig till en utav dessa två temadagar. Arbetsledarutbildningen innehåller utöver teori och praktiska verktyg också fördelen i att träffa andra i liknande situation.

Dag 1 GIL, Independent Living-ideologin, Arbetsrätt & Kvalitet i assistansen (kl 10:00-16:00)
Dag 2 Arbetsmiljö & Assistansekonomi (kl 10:00-14:00)

Denna onlineutbildning uppstod som en anpassning till pandemin när vår ordinarie utbildning var satt på paus. Den blev dock en framgång och går nu parallellt med utbildningar på plats.

Från och med hösten 2022 görs alla anmälningar till utbildningar i Primass. Du hittar utbildningarna bakom knappen EVENEMANG i den röda vänstermarginalen. 

  • 18 nov 2022 – 19 nov 2022
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: O kr
  • Sista anmälningsdag: 17 nov 2022
  • Specifik info för tillfället: Anmälan till utbildningen görs i Primass.
  • Övrig info: För att delta i vår live-sända utbildning så behöver du en mobil, dator eller platta med uppkoppling och hörlurar.