ons 22 apr

Assistansberättigade

AW : Ciderprovning med franska tilltugg

Våra provningar är mer än uppskattade och på vårens första kommer det serveras skummande myspysiga bubblor bryggda på äpple och päron. Vi får prova torr, halvtorr och söt cider lagrad på ek eller vinfat. Kanske får vi lära oss om olika cidertraditioner, varför vissa cider smakar mer som vin än läsk och vad olika äpplen gör med smaken. Det blir filtrerat och ofiltrerat, vildjäst eller kultiverat jäst. Du kommer även få veta hur du skiljer en traditionell ädel dryck från en enklare och vad som är godast att äta till. Detta och mycket mer får du lära dig under den här afterworken!

Till dryckerna serveras ett utbud av klassiska franska tilltugg.

Vi håller till på GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30B. Platserna är begränsade och principen först till kvarn kommer råda.

Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv det i din anmälan till Anders om du har någon med dig.

  • 22 apr 2026 · 17:00 – 19:00
  • 2 timmar
  • Assistansberättigade
  • Lediga platser: Nej
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: Fre 17 april
  • Specifik info för tillfället: Har du någon matallergi vi ska ta hänsyn till? Skriv i så fall en notis i din anmälan.