ons 18 jan

Alla

Passerat event

AW : Pizza & Musikquiz

Onsdag den 18 januari får du spetsa dina öron och sluta ögonen när vi drar in i musikens suggestiva värld. Vi rör oss i allt från jazzens landskap, grooviga dansgolv, filmmusikens storslagna bilder till schlagerscenen och headbangande, akustiskt vänligt och vanligt tralala. Vi kommer att köra quizzen på GIL:s kontor i Göteborg och får förhoppningsvis hela huset att gunga. Har du långt och föredrar deltagande via skärmen så går det förstås lika bra, med undantag för pizzan – till dig skickar vi något kuvertvänligt att smaska på.

Skicka in din anmälan och bara kom, vi hoppas på en sprudlande frisk och varm gemyt i våra lokaler på Mölndalsvägen – och på skärmen för dig som deltar via zoom!

Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv i din anmälan till Anders om du har någon med dig. Skriv också om du kommer att delta på plats eller digitalt via zoom.

 

  • 18 jan 2023 · 17:00 – 18:30
  • 1 timmar 30 minuter
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: 17 januari
  • Specifik info för tillfället: Alla – anställd eller medlem i GIL – är välkomna att quizza. Vi bjuder på något enklare att äta och dricka.
  • Övrig info: Öppet för deltagande både på plats i CP-salen och digitalt via skärmen.

Anmäl dig

Anmäl dig senast tisdag 17 januari i formuläret här eller till Anders på anders@gil.se eller 031-63 21 94. Berätta gärna om du tänker delta på plats eller digitalt via zoom så att vi vet om vi ska skicka något via brev eller duka för dig i CP-salen.

Glöm inte att ange eventuella allergier eller om du är vegan / vegetarian.

Välkommen!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.