Assistansberättigade
Succén åter! Onsdag den 21 februari blir det en exklusiv två timmars sushiworkshop där du få chansen att bli mästare på sushi! Och vi snackar verkligen mästarsushi – Koizen omnämns både i Guide Michelin och White guide! Koizen var på GIL och lärde oss att göra sushi i februari 2023. Det var väldigt uppskattat!
Den här gången blir det lite annorlunda, nu får du lära dig att göra bland annat tempurarulle av Theresa och John Chu, som står bakom och driver restaurang Koizen, och som båda har stor erfarenhet av det japanska köket.
Sonen Viktor har precis öppnat restaurang Saga på Aschebergsgatan (som fick höga betyg i GP nyligen), den andre sonen jobbar just nu med Omakase på en Michelinkrog i Japan.
John och Teresai kommer också att dela med sig av berättelser om sushi- och tempuratraditionen och ge insikt i tekniker, smaker och filosofin bakom denna historiska matkonst.
När vi gjort våra egna sushi så blir det gemensam middag där vi avnjuter de vi själva tillagat.
Vi håller till på GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30B. Vattnas det i munnen, anmäl dig bums! Sushikprovningen har begränsat antal platser och principen först till kvarn råder!
Anmäl dig i Primass. Du hittar event och utbildningar bakom knappen EVENEMANG i den röda vänstermarginalen.