Alla

Passerat event

Massage

Massage har använts i tusentals år för att ge avslappning och behandla spända muskler. Regelbunden massage motverkar stress, ökar blodcirkulationen, löser muskelspänningar och stärker immunförsvaret.

Du får lära dig de grundläggande teknikerna för att kunna ge en effektiv, skön och avslappnande massage. Utbildningen är praktiskt inriktad, vi arbetar i par och du får både ge och ta emot massage. Massagen kommer att utföras med lättare klädsel och med täckande handduk på överkroppen eftersom det är de delarna vi jobbar med. Vi jobbar på stol samt yogamatta. Målet är att efter slutförd utbildning så ska du kunna utföra massage för att lindra spänningstillstånd i nacke och axelparti på den du masserar samt ge viss kroppsmassage.

Utbildningen hålls av Glenn Olsson, massör och friskvårdsterapeut.

Utbildningen riktar sig till assistansberättigade, arbetsledare samt personliga assistenter och kräver inga förkunskaper. Litteratur och massagekrämer ingår.

Det går att boka en skräddarsydd massageutbildning för assistenterna i den assistansberättigades hem. Kontakta i så fall ditt GIL-stöd och utbildningsansvarig som nås på utbildning@gil.se eller 031-63 21 96.

  • Övrig info: GIL bjuder på fika. Vi försöker alltid att erbjuda något alternativ för den som allergisk eller vegetarian/vegan.