tors 19 maj

Arbetsledare

Passerat event

Rekrytering

Detta är en utbildning för att stärka dig som egen, ställföreträdande eller biträdande arbetsledare i rollen som rekryterare.

Under 3 timmar kommer vi att gå igenom de viktigaste punkterna att tänka på vid rekrytering av nya assistenter. Vi kommer bl. a. att prata om hur man undviker de vanligaste fallgroparna, vad man ska man tänka på vid utformandet av en jobbannons och hur man höjer chansen till att hitta rätt assistent.

Vi kommer även att ta upp diskrimineringslagen och vad som enligt lag är okej att skriva i en jobbannons och inte, vikten av uppföljning av nya assistenter i tid, och även lite kring vad man ska tänka på vid användning av rekryteringsverktyget ReachMee.

Kursledarna är handplockade från vårt eget rekryteringsteam, med bred erfarenhet från området och vet vad de pratar om.

Syftet med utbildningen är att ge dig fördjupade kunskaper i hur du ska tänka kring din egen rekrytering, och även veta vilken stöttning du kan få från kontoret.

  • 19 maj 2022 · 13:00 – 16:00
  • 3 timmar
  • Arbetsledare
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 0 kr
  • Sista anmälningsdag: 18 maj 2022
  • Övrig info: GIL bjuder på fika. Vi erbjuder alltid något alternativ för den som är allergisk eller vegetarian/vegan.

Anmäl dig

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen.

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver.

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.