Alla jobb

Rullstolsburen kvinna i Jönköping söker personlig assistent

Ort

Jönköping

Publicerad

2024-01-31

Sista ansökan

2024-02-29

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

 

Arbetet sker på dag, kväll, helg och natt med jour 7 timmar. Förutom hjälp med omvårdnad behövs assistans med allt övrigt i den dagliga tillvaron, t.ex. inköp, matlagning, städning, tvätt, träning och fritidsaktiviteter mm. Du som söker ska vara en mogen, flexibel kvinna som tycker om att arbeta med människor.

Arbetet kräver att du kan lyssna, följa instruktioner, har lätt för att anpassa dig, är lyhörd och inkännande. Allt arbete skall utföras i dialog och med respekt. Hjälpmedel finns men besvärliga arbetsställningar kan förekomma. Det är ett krav att du är van vid och tycker om hundar. Det krävs att du är rökfri, har körkort samt är villig att köra en handikappanpassad bil, samt att du kan delta i vattengymnastik. Dessutom måste du tala flytande svenska i tal och skrift.  En stor del av arbets tiden kommer att utföras i en handikappanpassad sommarstuga med sjöläge nära Jönköping, samt på assistentanvändarens arbetsplats, varför det är nödvändigt  att du har tillgång till egen bil.

Är du intresserad av växter och textila hantverk så är det ett plus,

Är du en mogen, rökfri och svensktalande kvinna med livserfarenhet,  så är du varmt välkommen att söka ovanstående tjänst

Jag söker även timanställd personal som kan hoppa in isamband med sjukfrånvaro och andra ledigheter. Möjlighet finns till enstaka schemalagda pass

Tillträde enligt överenskommelse. Introduktion sker på plats.

För mer information kontakta arbetsledare på tel 0709-591884.

Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete.

Rekrytering kommer att ske fortlöpande så var god sänd din ansökan så snart som möjligt.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Ort

Jönköping

Publicerad

2024-01-31

Sista ansökan

2024-02-29