Alla jobb

Kvinnlig assistent sökes till Onsala

Ort

Kungsbacka

Publicerad

2024-02-07

Sista ansökan

2024-03-07

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Här finns en glad aktiv tonårstjej som bor med sin familj i Onsala, utanför Kungsbacka som nu söker efter en ny stjärna med stort hjärta att hänga med.

 

Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och nätter med sovande jour.

Du börjar hos oss som timanställd i ca en månad varefter du går över till en anställning så länge uppdraget varar. Tjänsten som finns är om ca 75%, men vi söker även timanställda som kan hoppa in och arbeta vid behov.

 

Tjejen behöver hjälp/stöd i vardagens sysslor men även någon att hitta på roliga saker med samt en tränings kompis som peppar. Du som söker tjänsten ska vara busig, trygg, ha en personlighet som är lyhörd, intiativrik och gilla att hitta på saker.

Du ska ha ett stort intresse av att arbeta med människor, vara ansvarsfull, positiv och klara av att hålla flera bollar i luften. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och att du vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar och tycker att det är roligt att utforska och utmana och tror på att allt är möjligt bara man vill. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, har erfarenhet av personlig assistans arbete men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och personkemi. Känns det fortfarande lockande? 

Då behöver du stämma in på samtliga punkter nedan:

* Du har körkort, god körvana samt tillgång till egen bil, eftersom vi bor utan tillgång till allmänna kommunikationsmedel 

* Du är kvinna 

* Du är rökfri, eftersom vi är en rökfri arbetsplats.

* Du är INTE pälsallergiker, eftersom vi har djur

* Du är prestigelös, flexibel och har en härlig humor

* Du är vaccinerad mot Covid-19

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Ort

Kungsbacka

Publicerad

2024-02-07

Sista ansökan

2024-03-07