Alla jobb

46årig go och glad kille i Frölunda söker assistent till sommaren och vikariat på 33% och vid behov

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-01-31

Sista ansökan

2024-03-02

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

 

Jag är en go och glad kille som bor i Göteborg/Frölunda. Jag tycker om sport (fotboll och hockey) rockmusik, tv, film, skoja och skratta. Vi är ett gött gäng med assistenter som jag hoppas du vill vara en del av.

Jag fick en hjärnskada för ett antal år sedan efter att jag fick en stroke, och tillkommande svårigheter. Det kan ibland vara svårt att tolka mitt tal, därför behöver du som assistent vara tålmodig och lyhörd, samt behärska svenska bra.

I min vardag behöver jag hjälp med det mesta som har med all min hygien att göra, mat får jag genom peg, jag behöver hjälp med lyft till och från säng, rullstol, och fåtölj, jag har en lift som underlättar för både dig som assistent och mig själv.

Jag är mestadels hemma på dagarna, och det innebär att du som assistent jobbar natt (jour), dagtid, kvällstid, samt på helger. Just nu söker jag en assistent som kan arbeta 33% och vid behov. Pass är mest 15.30-8.30. Kan bli dygn. Jobba extra i sommar maj till augusti.

Vi börjar med en timanställning, och det kommer sannolikt bli mer timmar att kunna arbeta framöver.

Som assistent behöver du också vara motiverande till mig att göra saker, då jag lätt kan vara bekväm och ”ligga på soffan”, att ha nära till skratt och prata om det mesta underlättar då jag uppskattar glada och härliga människor med god energi.

 

 

 

Referens tas gärna emot

Vid intresse av tjänsten här av dig till

Lisa Wallin, lisa.wallin83@gmail.com

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-01-31

Sista ansökan

2024-03-02