Alla jobb

Personliga assistenter sökes till barn i Lilla Edet med omnejd, 50-60 %

Kontakt

Lena Svensk
Rekryterare
031-636487

Ort

Lilla Edet

Publicerad

2024-02-04

Sista ansökan

2024-03-04

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska mycket bra, eftersom du skall tolka barnen för deras omgivning.

Just nu har vi 3 tjänster som rullar på så länge assistansuppdraget varar för barn i Lilla Edet-området

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för både barnet, deras familj och dig, varför personkemi är viktigt.

Till dessa tjänster är det viktigt att du pratar och förstår mycket bra svenska, eftersom du skall tolka barnen för deras omgivning. Du är lugn och trygg, har ett lågeffektivt bemötande och kan sätta gränser. Ett extra plus är om du har arbetat med barn tidigare.

Du måste ha körkort och tillgång till bil, eftersom det inte går kollektivtrafik till någon av familjerna.

För att arbeta med barn, så måste du ha utdrag ur belastningsregistret, vilket du kan beställa här https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ du kan få det inom ett dygn om du har Kivra.

Tjänsterna börjar som timanställning, men om ni trivs tillsammans kan de komma att övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 50-60 %.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Dessa tjänster skall tillsättas så snart vi har hittat rätt person!

Kontakt

Lena Svensk
Rekryterare
031-636487

Ort

Lilla Edet

Publicerad

2024-02-04

Sista ansökan

2024-03-04