Alla jobb

Levnadsglad kille söker personlig assistent i Mölndal, 80 %

Kontakt

Lena Wik
031-632173

Ort

Mölndal

Publicerad

2024-02-05

Sista ansökan

2024-03-05

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker assistenter på 80 % till varierande arbetstider, dag, kväll, varannan helg och aktiv natt efter överenskommelse. Möjlighet till mer arbete vid behov.

Jag är en positiv och levnadsglad ung man på 33 år, som har omfattande funktionsnedsättningar efter en olycka. Därför arbetar mina assistenter dubbelassistans, dygnets alla tider, även vaken natt.

Mina assistenter är oerhört viktiga och betydelsefulla för mig och därför söker jag dig där min presentation väcker din nyfikenhet och intresse att bli en i arbetsgruppen hos mig.

Jag söker dig som arbetar med värme och omtanke så jag efter förmåga kan leva mitt liv som jag vill.

Jag övervinner svårigheter med en ödmjukhet och ett tålmodigt kämpande i min vardag. Med en viss självironi och humor blir livet lite enklare 🙂

Jag kommunicerar med kroppsspråk och ögonen. Vilket är lätt att förstå när du känner mig.

Det är viktigt för mig att du är en person med positiv inställning till livet i största allmänhet, har en god känsla för detaljer i arbetet och förmåga att följa arbetsrutiner. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska så att vi enkelt förstår varandra.

Om du är en person med nära till humor och skratt. Uppskattar en arbetsplats med fungerande arbetsrutiner. Har du hög arbetsmoral, lätt för att samarbeta, att arbeta i grupp, lätt för att lära dig nya saker, har en positiv inställning och initiativförmåga är du kanske den som jag söker och behöver till mitt arbetslag 🙂

Tjänsten är inledningsvis en timanställning och bredvidgång, men kan komma att övergå till en visstidsanställning med en tjänstgöringsgrad om 80 %, om vi trivs tillsammans.

Vi söker även en timanställd som kan jobba extra på lovdagar, helger och sjukdom.

Jag uppskattar resor till sol och bad och att vara i sociala sammanhang, men lugna hemmakvällar är också skönt och välbehövligt.

Eftersom jag har en lägenhet vid Spanska solkusten innebär tjänsten att du behöver kunna följa med mig på arbetsresor ett par veckor per år.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom personlig assistans eller har tidigare erfarenhet av trackvård och hostmaskin. Fast allra viktigast är att personkemin klickar oss emellan, så lär vi dig under din bredvidgången.

Har du körkort är det ett plus eftersom jag har en anpassad bil som jag kan använda utöver färdtjänsten.

Mina assistenter förflyttar mig med takliftar i mitt hem.

Jag prioriterar sökande med långsiktig ambition till tjänsten.

Här arbetar ett härligt gäng assistenter som ser framemot att utöka arbetslaget 🙂

Väcker presentationen ditt intresse är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten till en cool killen i rulle med ”en eller två rävar bakom varje öra”

Lön efter överenskommelse.

Har du övriga frågor ang jobbet kan du mejla till Mcarsi@live.se

Bifoga personligt brev och CV med din ansökan och vänligen fyll i Gils frågeformulär. Ett foto på dig tillsammans med din ansökan uppskattas men är inget tvång.

OBS! Du söker tjänsten på www.gil.se “Jobba här”

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Kontakt

Lena Wik
031-632173

Ort

Mölndal

Publicerad

2024-02-05

Sista ansökan

2024-03-05